Ozaman ejakulasyon bu sporu yapan doğal insanlar için Steroid etkisi verir dememiz doğru olur mu?Ejakülasyon sonrası testosteronun bir kısmı daha kaliteli bir yapı olan dihidrotestosteron(DHT)'ye dönüşür.Ama vücuttan atılması gibi birşey söz konusu değil.Sadece ufak düzeylerde vitamin,mineral ve protein kaybın olabilir.
değişir. seviyene bağlı. 5 desek ne olacak 10 desek ne olacak?Ozaman ejakulasyon bu sporu yapan doğal insanlar için Steroid etkisi verir dememiz doğru olur mu?
Birde mesela hangi sıklıkla mastürbasyon yapılmalı en üst düzey etkiyi almak için
Testosteron Masturbasyondan 6gün sonra en yüksek seviyeye ulaşır sonra ani bir şekilde düşer.Bilime göre haftada 1 yapmak en doğrusu.Ozaman ejakulasyon bu sporu yapan doğal insanlar için Steroid etkisi verir dememiz doğru olur mu?
Birde mesela hangi sıklıkla mastürbasyon yapılmalı en üst düzey etkiyi almak için
Böyle bir şey söz konusu değil. Hiçbir antrenör, hiçbir sporcunun cinsel hayatına karışamaz. Eskilerden kalma bir efsane bu. Profesyonel basketbol oynarken de çok duyardık. Oysa mastrübasyon (yahut ejakülasyon) ile atletik performans arasında anlamlı bir ilişki bulunamamıştır.. örnek olarak futbol antrenörü maçtan önceki 5 gün boyunca en ufak bir cinsel eylemini bile yasaklar.
tamam o zaman. sen diyorsan öyledir kesin.Böyle bir şey söz konusu değil. Hiçbir antrenör, hiçbir sporcunun cinsel hayatına karışamaz. Eskilerden kalma bir efsane bu. Profesyonel basketbol oynarken de çok duyardık. Oysa mastrübasyon (yahut ejakülasyon) ile atletik performans arasında anlamlı bir ilişki bulunamamıştır.
Kasların kasılı olması atletik performans için çok önemlidir,masturbasyon kasları aniden gevşetir bunun yanında ufak besin azalmaları da yarattığı için çoğu zaman atletik performansı azaltır.Ayrıca ben zamanında boks icra ederken beni de hocalarım uyarırdı bu konularda.Bahsetmeyi unuttuğum bir konu var prolaktin seviyelerinizi ciddi seviyelerde artırabilir bunu kendiniz bile kan tahlili yaptırarak gözlemleyebilirsiniz.Böyle bir şey söz konusu değil. Hiçbir antrenör, hiçbir sporcunun cinsel hayatına karışamaz. Eskilerden kalma bir efsane bu. Profesyonel basketbol oynarken de çok duyardık. Oysa mastrübasyon (yahut ejakülasyon) ile atletik performans arasında anlamlı bir ilişki bulunamamıştır.
Katılıyorum hocam.Normal sağlıklı bir erkekte 5-6 günde bir ejekülasyon olsun olmasın vucut idrar yoluna boşaltıyor spermi...Yenilenme için bu şekilde bir durum gerçekleşiyor.Ejekülasyon en çok prolaktin hormon seviyesini değiştiriyor.Fazla sık boşalma prolaktini yükseltir ve bu da kişiyi dinlenme moduna sokar dopamini düşürür rehavet gelir...Vucudu zorlamadan gerektiği kadar yapılmasında sorun yok.Herkesin libidosu farklı olduğu için bir sayı vermek doğru olmaz, ama 5-6 günde bir ejekülasyon herkese uygun diyebiliriz.Ben antrenman öncesi boşalmamaya çalışıyorum performansımı düşürüyor.
Yanlışın Var Dostum 7 günün Sonunda En yüksek seviyeye ulaşır Düşüş Olmaz Dengelenir Testo Vücut kendi kendine atıyor zaten yapmamak daha mantıklı ama keyif zevk amaçlı yapılıyoTestosteron Masturbasyondan 6gün sonra en yüksek seviyeye ulaşır sonra ani bir şekilde düşer.Bilime göre haftada 1 yapmak en doğrusu.
Ben yazdığım herşeyi ölçüp,biçip,tartıp yazarım yanlışım yok sistem 7 günlük bir periyot halinde çalışıyor ejekülasyondan (1.gün) 6 gün sonra zaten 7 gün geçmiş oluyor.Değerler yüksekkende düşükkende dengeli zaten,çünkü değerler her zaman sınırlar içerisinde kalıyor.Yanlışın Var Dostum 7 günün Sonunda En yüksek seviyeye ulaşır Düşüş Olmaz Dengelenir Testo Vücut kendi kendine atıyor zaten yapmamak daha mantıklı ama keyif zevk amaçlı yapılıyo
haftada 1 en uygunu. aslında bu sadece vücut geliştirme yada farklı bir vücut sporunda geçerli olan bir şey değil. örnek olarak futbol antrenörü maçtan önceki 5 gün boyunca en ufak bir cinsel eylemini bile yasaklar.
Neden herkes kendini olimpik sporcularla kıyaslıyor ki buna anlam veremiyorumDediğiniz tamamen uydurma bir şeydir, madem cinsellik performansı bu kadar etkiliyor Rio olimpiyatlarında kişi başına düşen kondom miktarını gidip internetten araştırın derim![]()
madem performansı düşürüyor öyleyse olimpiyatlarda cinsel hayatın bu kadar aktif olmaması gerekirdi değil mi??
Neden herkes kendini olimpik sporcularla kıyaslıyor ki buna anlam veremiyorumonlar normal değil olağanüstü reçeteleri var testlerden temiz çıkmaları birşey ifade etmiyor.Ayrıca o kadar fiziksel ve ruhsal olarak genç ve dinamik insan bir aradayken,bu hormon takviyelerini de kullanıyorken böyle şeylerin yaşanmaması tabi ki zor.Biz doğal insan fizyolojisi hakkında konuşuyoruz.
Ben bilimsel olarak olması gerekeni söyledim benim ne yaptığım kimseyi ilgilendirmez ha yinede bilmek istiyorsan ben genelde 2 günde 1 kez yapıyorum ve genelde antrenman sonrasını tercih ediyorum.Peki siz yoğun efor gerektiren antrenmanlar öncesi en az 5-6 gün kendinizi cinsellikten soyutlayın öyleyse.
iyi tamam sen her gün yap hallet. ama sonra gelip burada "ya gelişemiyorum lütfen yardım edin" diye mantıksız bir başlık açarsın.Peki siz yoğun efor gerektiren antrenmanlar öncesi en az 5-6 gün kendinizi cinsellikten soyutlayın öyleyse.