Split Program

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tolga291
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İyi günler spora başlayalı 2 ay oldu ilk 15 gün İstasyon dönemindeydim 45 gündürde:
Pazartesi= Göğüs/Biceps
Çarşamba= Sırt/Triceps
Cuma= Bacak/Omuz şeklinde çalıştım
Dün başka bir salona gitmek durumunda kaldım ordaki hocada programı:
Pazartesi= Göğüs/Biceps/Triceps
Salı= Bacak/Sırt/Omuz
Çarşamba=Off
Perşembe= Göğüs/Biceps/Triceps
Cuma=Bacak/Sırt/Omuz
Cumartesi ve Pazar Off olacak şekilde yaptı ne düşünüyorsunuz ve ne tavsiye ediyorsunuz? Boy 1.81 Kilo 66 yaş 20 şimdiden teşekkürler yorumlarınızı bekliyorum

olmamış. biceps triceps çalışıp bu kaslara dinlenmeye vakit bırakmadan ertesi gün tekrar çalıştırıyorsun. sırtta biceps omuzda triceps aktiftir. hem bu kasların dinlenmemiş olurken sırt ve omuz antrenmanının performansı düşer.
ilk salondaki hocan daha iyi program vermiş o 3 günlük programı 2 ay uygulasaydın. Ayrıca boya göre kilon çok düşük. çok yiyip çok dinlenerek kasların gelişebilir. 2.programa başlama.

olmamış. biceps triceps çalışıp bu kaslara dinlenmeye vakit bırakmadan ertesi gün tekrar çalıştırıyorsun. sırtta biceps omuzda triceps aktiftir. hem bu kasların dinlenmemiş olurken sırt ve omuz antrenmanının performansı düşer.
ilk salondaki hocan daha iyi program vermiş o 3 günlük programı 2 ay uygulasaydın. Ayrıca boya göre kilon çok düşük. çok yiyip çok dinlenerek kasların gelişebilir. 2.programa başlama.
Tamam o zaman ilk programa devam edeyim kilo konusunda haklısınız gainer kullanıyorum kilo almak için

Back
Yukarı