Spor Harici Kullanılması Gereken Ürün

SeeYouSs

Üye
Yaklaşık 1.5 yıldır bu spor ile uğraşıyorum. Geçen hafta da bir iş bulup çalışmaya başladım. Ve doğal olarak sporu bırakmak zorunda kalıyorum haftada sadece eğer uygun olursa 1 gün gidebilirim. İşe Girmeden önce sporu düzenli bir şeklide yapıyordum. Benim sorum ise şu; bundan sonra kaslarımı genel koruma amaçlı olarak hangi ürünü kullanmalıyım? Bana hangi ürünü tavsiye edebilirsiniz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

protein tozu kullanabilirsin kilo almamak için protein agırlıklı karbosu bi az bi yaşamla ömür boyu yaşayabilirsin :D

illa bi suplement alıcaksan protein al derim senin proteine ihtiyacın var. eğer spora devam etseydin amino ve protein derdim . ama suan illa bi suplemen alıcm diyosan protein al

Haftada 1 kez spora gidicem diyor Seeyouss, protein tozu kullanabilirsin demişsin ne biliyosun bir dediğin diğerinden farklı enterasan.

Arkadarslar cevaplar ıcın tesekkurler benım aklımdan amıno asıt kullanmak gecıyordu kullanım kolaylıgı fıyat ve etkı acısından ama genel kanı proteın yonunde ama proteın sankı gereksız gıbı gelıyor bana acıkcası cok kararsız kaldım ...

casein protein en ideali ama pahalı whey de olabilir hem bunlar biraz tatlı istediginide bastırıyor canın tatlı cektiginde filan koy yogurdun üstüne azcık ye mis gibi yada kek filan yap tatlılara abanmassın en azından

mevcut vücudunu korumak için supplementten medet ummak bana mantıklı gelmiyor.
yapabildiğin kadar spor ve alabildiğince protein seni idare eder.
illa ki alacam diyorsan, sindirimi uzun süren proteinlerden al ki, yemek yiyemediğin vakitlerde seni desteklemeye devam etsin. casein gibi.
whey hiçbir işine yaramaz.

Back
Yukarı