pashacan
Üye
Merhaba arkadaşlar,
öncelikle bu sorunun başımı ziyadesiyle ağrıttığını canımı çok sıktığını acil halletmem gerektiğini belirtmek istiyorum.okuyunca umarım anlayacaksınız beni..
10 gün kadar önce bi arkadaşımın ricası üzerine işyerime yakın olduğu için çok bilinen ve lüks bir spor salonuna kayıt olduk.kredi kartı üzerinden yıllık aidat alındı bile anlaitığımız fiyat üzre.
bir residence ın altında bulunan bu meshur spor salonunda spor yapanlar tarafından spor yapmanın adı sadece ve sadece,
akşamları yarım saat kosu bandında kosup yerde 3-5 mekik cekmek,
vücut geliştirme yapan hickimse yok ve bana uzaylı gibi bakıyorlar.
soyunma odasında protein alırken eroin alıyomusum gibi gözlerini dikiyolar.
dev gibi salonda yüzlerce kosu bandı ve bisiklet lakin tek 1 tane evet 1 tane bench sehpası bulunmakta.pushdown yapmak icin kabloya takılcak 1. bir ufak düz bar aparat yok.
satıscı bayan bize salonu anlatırken asla yoğunluk ve kalabalık olmayacak hic bir alet basında sıra beklemeyeceksiniz demişti ama kosu bantlarında dahi her aksam sıra bekliyoruz.
cevirmek icin tek bir sopa filan var.
hiçbirşey dedikleri gibi işlemiyor salonda.
hocalar zaten ağırlıkla alakaları yok.
anlayacağınız eski salonum burnumda tütüyo.ve çok ama çok pişmanım bir an taklaya gelip kayıt oluverdim.
sormak istediğim soru şu,
burada salon sahibi hocalarımız yada bu gibi durumlarda kalmıs arkadaslarımız var ise,
benim üyeliğimi iptal etme şansım nedir?
üyeliğimi iptal edersem papaz olur muyum?
tüketici kanununda aldığınız ürün ve hizmeti 15 gün gibi bi sürede sorgusuz sualsiz iade edebiliyorsun.peki ben bu durumda aksi bir cevap alırsam hakkımı arayabilir miyim? yoksa kaderime razı mı olmalıyım?
içinde bulunduğum durumu tahmin edebiliyorsunuzdur.
hayatımda ilk defa 10 gündür doğru dürüst antreman yapamıyorum.
en geç yarın aksama kadar karar vermeliyim
lütfen yardımcı olun
şimdiden tesekkürler
saygılar
öncelikle bu sorunun başımı ziyadesiyle ağrıttığını canımı çok sıktığını acil halletmem gerektiğini belirtmek istiyorum.okuyunca umarım anlayacaksınız beni..
10 gün kadar önce bi arkadaşımın ricası üzerine işyerime yakın olduğu için çok bilinen ve lüks bir spor salonuna kayıt olduk.kredi kartı üzerinden yıllık aidat alındı bile anlaitığımız fiyat üzre.
bir residence ın altında bulunan bu meshur spor salonunda spor yapanlar tarafından spor yapmanın adı sadece ve sadece,
akşamları yarım saat kosu bandında kosup yerde 3-5 mekik cekmek,
vücut geliştirme yapan hickimse yok ve bana uzaylı gibi bakıyorlar.
soyunma odasında protein alırken eroin alıyomusum gibi gözlerini dikiyolar.
dev gibi salonda yüzlerce kosu bandı ve bisiklet lakin tek 1 tane evet 1 tane bench sehpası bulunmakta.pushdown yapmak icin kabloya takılcak 1. bir ufak düz bar aparat yok.
satıscı bayan bize salonu anlatırken asla yoğunluk ve kalabalık olmayacak hic bir alet basında sıra beklemeyeceksiniz demişti ama kosu bantlarında dahi her aksam sıra bekliyoruz.
cevirmek icin tek bir sopa filan var.
hiçbirşey dedikleri gibi işlemiyor salonda.
hocalar zaten ağırlıkla alakaları yok.
anlayacağınız eski salonum burnumda tütüyo.ve çok ama çok pişmanım bir an taklaya gelip kayıt oluverdim.
sormak istediğim soru şu,
burada salon sahibi hocalarımız yada bu gibi durumlarda kalmıs arkadaslarımız var ise,
benim üyeliğimi iptal etme şansım nedir?
üyeliğimi iptal edersem papaz olur muyum?
tüketici kanununda aldığınız ürün ve hizmeti 15 gün gibi bi sürede sorgusuz sualsiz iade edebiliyorsun.peki ben bu durumda aksi bir cevap alırsam hakkımı arayabilir miyim? yoksa kaderime razı mı olmalıyım?
içinde bulunduğum durumu tahmin edebiliyorsunuzdur.
hayatımda ilk defa 10 gündür doğru dürüst antreman yapamıyorum.
en geç yarın aksama kadar karar vermeliyim
lütfen yardımcı olun
şimdiden tesekkürler
saygılar