sirkülasyon
Üye
tarçın yüksetmen gereken şekeri dengeler spordan sonra kulanman çok yanlış bırak şeker patlasın insülin dalgalansın.
Peki bu şeker nereye gidiyor biliyor musunuz? Kaslara ve dokulara gidiyor.Tam tersine antrenman sonrası için daha uygundur.Daha doğrusu kan şekerini çok düşürebilen çin tarçını dediğimiz tür antrenman sonrası için daha uygundur.Tarçın dokuların ve kasların insülün hassasiyetini artırır daha fazla şeker emmesini sağlar kan şekerini düşürme mantığı budur.Çin tarçını daha kokusuz ve lezzetsizdir.
Lezzetli olan bizim kullandığımız tarçın kan şekerini fazla düşürmez.Güçlü anti-oksidan etkisi için bitkisel anti-oksidan karışımlarınızda kullanabilirsiniz.Fakat böyle bir etkisi olduğunu da göz önünde bulundurun antrenman öncesi fazla kullanmayın.Toz olarak çok fazla yemek tarçında bulunan az toxik kumarini fazla almanıza sebep olabilir.Tavsiyem çubuğunun 4-5dk kaynatılarak tüketilmesi.Sonuçta bu bir odundur talaştır.
http://www.pharmetic.org/tarcin.asp
https://www.google.com.tr/search?q=...sugexp=chrome,mod=11&sourceid=chrome&ie=UTF-8
Çin tarçınıyla aynı etkiyi gösteren metforminin antrenman sonrası kullanımı :
https://www.bodyforumtr.com/vbforum/metformin-anabolizan-olarak-kullan-m-t13642.html