bu tarif bi ölçek protein tozundan daha çok protein verir. Yarım muz 400 ml light süt 100 gr yulaf 200 gr lor mikserle karıştır. Hadi afiyet olsun...
Protein tozu peyniralti suyu yani whey proteinidir. Kana maksimum 30 dk içinde karışır. Lor peyniride peynir altı suyundan yapılır ve whey proteinidir.onuda mikserle sıvı gibi parcaladigini dusunursen kana maksimum 30 dkda karışır. Üstelik yanında tarifte olduğu gibi kolay sindirilen protein çeşidi bitkisel protein ve karbonhidrat olduğunu düşünürsek (ki bu protein tozunda yoktur) çok daha avantajlıdır. Gerekli olan basit glikozuda muzdan alıyorsun zatenn... Ama yinede sen ben protein tozuyla hem kaslarim doğal yoldan olmamış hemde bor sürü para harcamak istiyorum dersen kendin bilirsin...Verirde bunlar kaç saatte kana karışacak kim bilir![]()
Protein tozu peyniralti suyu yani whey proteinidir. Kana maksimum 30 dk içinde karışır. Lor peyniride peynir altı suyundan yapılır ve whey proteinidir.onuda mikserle sıvı gibi parcaladigini dusunursen kana maksimum 30 dkda karışır. Üstelik yanında tarifte olduğu gibi kolay sindirilen protein çeşidi bitkisel protein ve karbonhidrat olduğunu düşünürsek (ki bu protein tozunda yoktur) çok daha avantajlıdır. Gerekli olan basit glikozuda muzdan alıyorsun zatenn... Ama yinede sen ben protein tozuyla hem kaslarim doğal yoldan olmamış hemde bor sürü para harcamak istiyorum dersen kendin bilirsin...
Sutte zaten 10 gr casein var o wheyi caseine donusturmes heraldeSütle karıştırdın sen yalnızsu desen birşey demezdim
![]()
Sutte zaten 10 gr casein var o wheyi caseine donusturmes heralde![]()
Süt kana 6 saatte karışır ama sen sutu ek protein gibi dusun.vücut bir defada en fazla 35 -45 gr arası protein kullanır gerisini atar. Bende haftanın 4 günü ağır spor yapan biri olarak çok faydasını gordum.aylık 120 liraya fln denk gelio fiyat aynı gibi protein tozuyla ama en azından doğal.ben zaten faydasını cok gördüğüm bi tarifi söyledim sadeceSüt benim bildiğim 1 2 saatten önce kana karışmaz. Ayrıca bu yaptın tarif ne kadara mal oluyor?