Spor ve diyet konusunda yardım!

Merhaba, yaşım 18. Bacaklarım ve kalça basen kısmım üst kısmıma göre çok kalın. Belim oldukça ince fakat alt kısmım dediğim gibi çok orantısız. Bacaklarımı inceltmek ve sıkılaştırmak istiyorum. Aynı zamanda karın kasıda yapmak istiyorum fakat karın kası için koşma, bisiklet şart diye öğrendim. Ama bunların bacak kası yapacağından endişeliyim kesinlikle bacak kası istemiyorum bacaklarımın düz ince ve sıkı olmasını istiyorum. Beslenmeme dikkat etmem gerektiğini biliyorum, porsiyonları azalttım ve daha sağlıklı besleniyorum. Fakat egzersiz konusunda dediğim gibi ne yapmam ve ne kadar yapmam konusunda emin değilim. İsteklerim doğrultusunda yardımcı olursanız sevinirim:)

Öncelikle merhaba. Bacak kası yapmanız çok önemli çünkü bacaklarınızı çalıştırırken aynı zamamda yağları da eriteceksiniz. Koşu ve squat bu konuda çok önemli bir unsur. Bunları göz ardı etmeyin. Sadece bacak için hareketler yapmayın. Orantısız bir vücudunuz olur. Tüm vücudunuzu çalıştırın. Şınav da çekin. Dambılda kaldırın. Karın bölgesi en zor bölgelerden biridir. Onun için biraz zorlamanız gerekir. Yanlıs bir şey söylediysem diğer arkadaşlar düzeltebilir.

Öncelikle merhaba. Bacak kası yapmanız çok önemli çünkü bacaklarınızı çalıştırırken aynı zamamda yağları da eriteceksiniz. Koşu ve squat bu konuda çok önemli bir unsur. Bunları göz ardı etmeyin. Sadece bacak için hareketler yapmayın. Orantısız bir vücudunuz olur. Tüm vücudunuzu çalıştırın. Şınav da çekin. Dambılda kaldırın. Karın bölgesi en zor bölgelerden biridir. Onun için biraz zorlamanız gerekir. Yanlıs bir şey söylediysem diğer arkadaşlar düzeltebilir.

Yalnız squat bacağı cidden kalınlaştıran ve hoş olmayan bi kas yapan hareket. Benim istediğim sadece incelmek ve sıkılaşmak. O dediğiniz hareketleri yaparsam her tarafım kaslanır ki ben kesinlikle istemiyorum bunu zayıf ve ince olmak istiyorum. Yine de teşekkürler yardımınız için.

Yalnız squat bacağı cidden kalınlaştıran ve hoş olmayan bi kas yapan hareket. Benim istediğim sadece incelmek ve sıkılaşmak. O dediğiniz hareketleri yaparsam her tarafım kaslanır ki ben kesinlikle istemiyorum bunu zayıf ve ince olmak istiyorum. Yine de teşekkürler yardımınız için.
Sanirsam bir bayan forumdasimizsiniz. Kas kutlesi kazanmaktan bu kadar korkamayin. Ziraa bu kadar kolay bir durum degildir. Squat oldukca komplike bir harekettir ve cok fazla varyasyonlari mevcut. Hedefinize gore bu alternatifleri arastirabilirsiniz. Squat yag yakiminiza fazlasiyla yardimci olur ve kalcalarinizi sıkılastirir. Quadlarinizi ise oyle sandiginiz gibi kaslanmasi cok zor.

Sanirsam bir bayan forumdasimizsiniz. Kas kutlesi kazanmaktan bu kadar korkamayin. Ziraa bu kadar kolay bir durum degildir. Squat oldukca komplike bir harekettir ve cok fazla varyasyonlari mevcut. Hedefinize gore bu alternatifleri arastirabilirsiniz. Squat yag yakiminiza fazlasiyla yardimci olur ve kalcalarinizi sıkılastirir. Quadlarinizi ise oyle sandiginiz gibi kaslanmasi cok zor.

Evet bayanım. Daha önce düzenli squat yaptım ve quads kısımları gayet kaslandı, hala da duruyor o kaslar. Benim kalça ve bacaklarım çok geniş daraltmak istiyorum, squatın bu konuda bi yararı olacağını sanmıyorum. Teşekkürler.

Merhaba . Öncelikle karın kası için Low Carb Diet + kardio şart zaten belin ince ise ( yağ oranınız düşük ) ise kısa bir sürede karın kaslarınız belirleşmeye başlar . Bacak içinde size önerim hareketleri az ağırlıklarla hızlı hızlı yapmanız daha iyi olacaktır .

Merhaba . Öncelikle karın kası için Low Carb Diet + kardio şart zaten belin ince ise ( yağ oranınız düşük ) ise kısa bir sürede karın kaslarınız belirleşmeye başlar . Bacak içinde size önerim hareketleri az ağırlıklarla hızlı hızlı yapmanız daha iyi olacaktır .

Evet sadece kısa bir süre koşu, bisiklet ve karın hareketleri çalışmama rağmen hemen belirginleşmişti karın kaslarım. Ama maalesef bacak ve basen bölgesinde hiçbir bir değişiklik olmadı. Dediğiniz gibi deneyeceğim, teşekkürler:)

Kadınların hele de diyet esnasında kas kütlesi arttırması çok zor, hatta imkansız. Squat çok iyi bir yağ yakıcıdır. Ayrıca basen çevresi ve bacak yağlanması östrojeniktir. Lifçe yüksek gıdalar tüketmeni tavsiye ederim. Kilo verdikçe kalçan da küçülecek. Ama önemli olan kof bir küçülmemi yoksa sıkılaşma mı istediğin. Squat sana ikincisini verir.

Back
Yukarı