Spor ve okul düzeni

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan vixx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

vixx

Üye
Öncelikle selamlar, benim gibi okul ve sporu beraber götürebilen arkadaşlar nasıl idare ettiğini söylebilir mi? "Spor 1.5 2 saat birşey bahane üretme" diyecekler gelmesin.Eve geldiğinde hem günün yorgunluğu ve onun üzerine sporun yorgunluğuyla insanın uykusu geliyor ve azda kestirmeden toparlanamıyorsun.Yani spor evet 1.5 saat ama etkisi de var bunun.O yüzden bu durumdaki arkadaşlar neler yapıyor merak ettim.Bu arada ben az çok idare ediyorum derslerim iyi ama 1.5 sene sonra hayatımı belirleyecek bir sınav var sizleride merak ettim.

Öncelikle selamlar, benim gibi okul ve sporu beraber götürebilen arkadaşlar nasıl idare ettiğini söylebilir mi? "Spor 1.5 2 saat birşey bahane üretme" diyecekler gelmesin.Eve geldiğinde hem günün yorgunluğu ve onun üzerine sporun yorgunluğuyla insanın uykusu geliyor ve azda kestirmeden toparlanamıyorsun.Yani spor evet 1.5 saat ama etkisi de var bunun.O yüzden bu durumdaki arkadaşlar neler yapıyor merak ettim.Bu arada ben az çok idare ediyorum derslerim iyi ama 1.5 sene sonra hayatımı belirleyecek bir sınav var sizleride merak ettim.
Merhaba dostum kolay gelsin Bende spora başlamak istiyordum senin gibi ama okuldan eve geldigimde haşat gibi oluyordum bi gün geldiğimde cok fena gaza gelmiştim bugün başlıcam diye başladım birdahada bırakamadım dostum cidden sporada gidince yorgunluk filan kalmıyor mutlu oluyor insan okuldan eve 5:30 da geliyorum öğün yiyip 6:30 da spora gidiyorum düzenim böyle üşengeçliğine karşı çık beynin o düzene alıştığı için gidesin gelmiyor evine en yakın spor salonuna gitmeni tavsiye ederim kolay gelsin

Sporu bir zorunluluk değilde terapi olarak gör. O tüm gün yaşadığın zihinsel okul yorgunluğunu ve stresini attığın yer olarak benimse. Psikolojik etki olarak daha az yorgun hissetmeye başlarsın.

Moto G (4) cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı