spor yapıp kılo alıyorum merak ettıgım sorulara cevap verebilirmisinz?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Camage
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Camage

Üye
Spora başlayalı 1 ay oldu daha onceden de yapıyordum 5 aylık bi ara vermek zorunda kalmıştım. 1 ay önce 87 kiloydum ve 1 ay geçmesine rağmen kilo vermek yerine 88.50 kiloya ulaştım . Vücudumdaki sıkılaşmanın farkındayım göbek bölgem yan bölgelerim inceldiğini görüyorum.

Spora 5dk bisiklet ile ısınarak baslıyorum daha sonra ısınma hareketleri ve 40-50dk arası kendimi olabildiğince zorlayarak ağırlık çalışıyorum . ağırlık sonrası 15x3 alt karın 15x3 üst karın 15x3 sırt 15x3 twıst yapıp . 30-40 dk arası bisiklet suruyorum .

Yemek programımı da düzenledım dıyet programı hazırladım kendıme bır aydır uyuyorm şeker ve yağ olabildiğince minimum tutuyorum . herhangı bır gıda takvıyesı kullanmıyorum .

Boyum 186cm kilo 88.5 . Programım hakkında yorumlarınızı ve daha hızlı yağ yakmam için program uzerınde ne gıbı oynamalar yapmam gerekir yardımlarınızı bekliyorum

abi daha ne istiyorsun definasyon yaparak yem yağ yakıp hem kas kütlesi kazanıyosun bence tam tersine sevinmen lazım diyete harfiyen uyuyorsan tabiki

abi daha ne istiyorsun definasyon yaparak yem yağ yakıp hem kas kütlesi kazanıyosun bence tam tersine sevinmen lazım diyete harfiyen uyuyorsan tabiki

diyete uymakta problem yok kardesım ama sankı bıraz fazla yıyorm gıbıme geldı cunkı ideal kılom 83 85 arası olmalı dıyor hocam

kesinlikle kilo vermek için yağ tüketmelisiniz yakında kilo verme hakkında bilgilerimi aktaracağım şeker yok tuz yok un yok yağ var

Back
Yukarı