ekmeği kestim tatlı yok şekersiz çay kahve gazlı içecekler yok düzenli kahvaltı ve düzenli beslenme kilom 74.2 göbeğim duruyor hala boyda 170 en az 5 kilo vermem lazım benim ama olmuyor o kadar da dikkat ediyorum acaba vücuttda bir sıkıntı mı var kan tahlillerini de yaptırdım sadece kanda ferriddin değeri çok düşük acaba bu benim kilo vermeme engel mi işe gidiş gelişlerde hafta içi bisiklet ile gidiyorum günlük ortalama 25 30 km yol yapıyorum ama vücutta pek değişiklik göremiyorum aksamda fitnese gidiyorum ama daha ben neler yapmalıyım ki acaba ben nerede hata yapıyorum bana yardımcı olur musunuz[DOUBLEPOST=1401617301][/DOUBLEPOST]
haftanın 5 günü fitnese gidiyorumekmeği kestim tatlı yok şekersiz çay kahve gazlı içecekler yok düzenli kahvaltı ve düzenli beslenme kilom 74.2 göbeğim duruyor hala boyda 170 en az 5 kilo vermem lazım benim ama olmuyor o kadar da dikkat ediyorum acaba vücuttda bir sıkıntı mı var kan tahlillerini de yaptırdım sadece kanda ferriddin değeri çok düşük acaba bu benim kilo vermeme engel mi işe gidiş gelişlerde hafta içi bisiklet ile gidiyorum günlük ortalama 25 30 km yol yapıyorum ama vücutta pek değişiklik göremiyorum aksamda fitnese gidiyorum ama daha ben neler yapmalıyım ki acaba ben nerede hata yapıyorum bana yardımcı olur musunuz