Spor yaparken telefonu nasıl taşıyorsunuz?

Evet arkadaşlar soru başlıktaki gibi. Spor yaparken müzik için telefonu taşımam lazım ama yanıma yük oluyor resmen. Armband kullanmıyorum veya cebime falan koyamıyorum hareketlerde rahatsiz ettiği için. Var mıdır uyguladığınız işe yarar bir yöntem? :)

bluetooth kulaklık ama telefonu yine cebine koyman gerekecek ya da salon fazla kalabalık değilse benchin üzerine falan koyaabilirsin.

Kola takılan aparat karizmatik dursa da kesinlikle kullanışsız.Bir kenara attım duruyo 50 tl verdiğime inanamıyorum :mad:

Koşu için uygun olabilir yalnız

Kola takilan aparatlar biraz pahali ve rahatsiz edebiliyor ama daha once bilegim sakatlandigi icin 10 tl aldigim cok saglam bilekligim var ama baya dolamali ve esnek telefonumu onla kolumun rahat hissettigim yerine doluyorun muzigide otomatik yapiyorum ayarinida istedigim gibi sıkılastiriyorum yada ayarliyorum mis gibi sıkınlincada telefonu cekiyorum bi yere koyuyorum bileklik orada duruyo :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en güzeli taşımaman. koy çantana spor esnasında zati bütün gün maşşalah özelikle kızların kafa önde elde telefon yok diyorum acaba sensörmü var önlerine bakmadan yönlerini buluyorlar o çok ilginç. müzik dinlemek istiyorsan illa motivasyon için küçük bi mp3 çalar falan alıver.

Back
Yukarı