Oldum olası hep meraklıydım güçlü , hacimli olmaya ...
İlk dumbleımı 14 yaşında aldım 4 kg lik 2 adet plastik dumble ...
O dumbler ile kol çalışıyordum sürekli evde , babama soruyordum zaman zaman nasıl baba kaslarım diye
Her yaz yüzerdim o yıllarda , onun harici spor la bir ilişkim olmadı , keşke olsaydı daha erken başlasaydım bu spora...
Halamın oğlu evde spor yapıyordu , sonra da salona baslamıştı kendisi yaklaşık benden 8 yaş büyük.. Onun bana verdiği göğüs yayı ile çalışıyordum evde ... Kilom 65 di...
Halamın oğlu salona başlıyalı 2-3 sene olmuştu belki de , ben onu uzun zamandır görmemiştim...
Bir gördüm , aman Allahım o neydi

Bacağım kadar kollar , gepgeniş bir sırt , dolgun hacimli göğüsler , tanıyamadım onu ... Gözlerime inanamıyordum

İşte benim için gerçek anlamda body yapma isteği o anda doğdu... İyi ki görmüşüm onu
Sirkeciden krom ağırlık aldım toplamda 15 kg ... Onlarla çalıştım askere gideceğim için salona yazılmadım... Bu forumu keşfettim askere gidicem diye üye olmadım

yıl 2008 di ...
Askerde spor yoktu bizde ben mesai sonunda kendi görev yerimde şınav çekerdim...
Askerde geldim kilom 70 di... 15 gün sonra işe , 10 gün sonra da salona başladım ..
Şu an kilom 80 civarı...
Allah izin verdiği müddetçe hayatımın sonuna kadar da devam edicem ...
Body kesinlikle sadece spor değil bir yaşam biçimi , bu sporu yaşam biçimi haline getiremeyen bu sporu yapamaz...