Spora başlayacağım ama?

Evet kıymetli büyüklerim küçüklerin size bir sual sormak istiyorum. Polis memuru olarsk görev yapmaktayım ve vardiyam sürekli değişmekte yani gece gündüz olarak çalışmaktayım ve çalışma saatlerim de uzun diyeceğim o ki spora başlamak istiyorum lakin uyku düzenim ve beslenmeme yeterince ihtimam gösteremeyeceğim bu yüzden biraz negatif bakıyorum istediğim vücuda ulaşma hususunda sizce uzun çalışma saatleri ve düzensiz uyku ile birlikte başarılı bir vücuda sahip olabilir miyim? Kendimi motive edemiyorum yardımlarınız için teşekkürler

Uyku önemli.Ama bir başlayın bakalım sonuçlar nasıl olacak?Spora başlamadan bunları kestirmek biraz zor.

Ben turizm sektöründe çalışıyorum.Beş farklı vardiya sistemimiz var.Evde de ufak bir salon kurduğum gecenin bir yarısında da eve gelsem antrenman yapıyorum.Bir vardiyam bazen bir ay bile sürebiliyor.Gecenin 1'inde açık salon da bulamayacağım için :)) mecbur evde çalışıyorum.

Uyku saati tabi ki önemli ama ekmek parası ;her yetişkin gece uyuyup sabah işe gitmek ister ama nerede o dünya...Gece uykusuna hiçbir şeyi değişmem.

Ama madem ki siz de benimkine benzer karışık vardiya ile çalışıyosunuz hiç olmasa uyku saatiniz (antrenman günleri için söylüyorum) 8 saatin altına düşmesin.

Yani kısacası bence rahat salona başlayıp demir kaldırmaya başlayabilirsiniz.

Emin olun,pişman olmayacaksınız.

Ben turizm sektöründe çalışıyorum.Beş farklı vardiya sistemimiz var.Evde de ufak bir salon kurduğum gecenin bir yarısında da eve gelsem antrenman yapıyorum.Bir vardiyam bazen bir ay bile sürebiliyor.Gecenin 1'inde açık salon da bulamayacağım için :)) mecbur evde çalışıyorum.

Uyku saati tabi ki önemli ama ekmek parası ;her yetişkin gece uyuyup sabah işe gitmek ister ama nerede o dünya...Gece uykusuna hiçbir şeyi değişmem.

Ama madem ki siz de benimkine benzer karışık vardiya ile çalışıyosunuz hiç olmasa uyku saatiniz (antrenman günleri için söylüyorum) 8 saatin altına düşmesin.

Yani kısacası bence rahat salona başlayıp demir kaldırmaya başlayabilirsiniz.

Emin olun,pişman olmayacaksınız.
[DOUBLEPOST=1564925521][/DOUBLEPOST]Cevabınız için Teşekkür ediyorum sağolun başlayacağım inşallah

Back
Yukarı