Spora başlayacağım yardım lütfen

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan furkan70
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

furkan70

Üye
Ben spora başlamak istiyorum. bu yaza sağlam bi vücut çıkarayım. Boy 1.75. kilo 55. yaş 16. yağ oranım baya düşük. İsterseniz şimdi ki fotoğrafımı atabilirim. Ama ben maddi açıdan çok sıkıntıdayım. Spor salonuna gidemem, protein hapı falan alamam, birde o yemek programlarında ki gibi et yiyemem. Bunları göz önünde bulundurarak bana yardımcı olur musunuz? Ne yapmalıyım?

Evde vücut ağırlığı ile çalışmalarına başla ;) barfiks şınav mekik gibi temel oluşturur gelişme görürsün

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Gelişme görürüm ama ben iyi bi body yapmak istiyorum. belirli bi programa sabit kalsam. uygulasam. 6 pack ve göğüs kası çıkar mı?

6 pack ve göğüs kası çıkınca iyi bir fiziğin olmayacak. Her halükarda biraz gelişim kaydedersin ama ilerlemek için ağırlığa ihtiyacın var. Hedefini bu yaz değil, gelecek yaz olarak koy, bu yaza bir şey kalmadı.

ağırlık olarak dambıl var zaten de benim demek istediğim sadece 6 pack ve göğüs kası değil. örnek olarak söyledim. P90x gibi bi program ile yağabilir miyim bi şeyler?

Değerli üyemiz;

Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;

- Daha önce benzer bir konu açılmıştır
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Link :
En Çok Sorulan Sorular ve Cevapları - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
BodyForumTR Kullanım Kılavuzu - BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu

Kılavuzdaki 'EVDE ÇALIŞACAKLAR İÇİN ÖRNEK ANTRENMAN PROGRAMLARI' bölümünü inceleyebilirsiniz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı