Spora devam etmeye üşeniyorum

Her motive olup spora başladığımda 1 -2 hafta sonra sıkılıyorum. Her gün 45 dk boyunca ter içinde kalıp, ağrılardan vücudumu hareket ettirememek. Buna 10 gün katlanıyorum ve elde ettiğim sonuç gözle görülür bir sonuç değil, sadece yaptığım hareketleri git gide daha kolay yapıyorum. Ve evet biliyorum 1 haftada bir sonuç elde etmek zaten imkansız ama ben disiplinsiz biriyim, bana bu kadar acıyı 1 hafta boyunca çekmek bana mantıksız geliyor, sadece bir vücut görünümü için. Buradaki çoğu kişiden küçüğümdür. 15 yaşındayım boyum 1.81 Kilom 65. Evim fitness salonuna çok uzak. Size sorum şu siz ilk başladığınızda ne hissettiniz? İlk değişiminizi ne zaman farkettiniz farkettikten sonra psikolojik olarak ne kadar değiştiniz
Edit : Fen lisesine gidiyorum

Son düzenleme:
Kardeşim merhabalar, yaşlarında spora gidiyordum old school tarzı bir çalışma stilim vardı fakat beslenme acısından 0 olduğum için gelişimde doğru orantılı görünüm değilde kuvvet olmuştu bu bilgilendirmeyi yaptıktan sonra madem editte okulunu yazdın ona göre cevabım olacak 22 yasımdayım bu spor her zaman merakım oldu fakat bilim gözüyle bakamadım bakmadım belkide barbarlığıma yenik düştüm :) fakat bu sporun gerçekten bir şeyde katmasını istiyor içine çekmesini istiyorsan öncelikle bir sporda besin nasıl tüketilmeli ne tür besinler yemeliyiz sorularına cevap vermen ve sonrasında bunları bilimsel olarak uygulamaya calışman bilgileri facebooktan tanınmayan insanlardan değilde makale ve araştırmalardan aldığnı an vucudun işlediğini göreceksin belki ilkte anlayamayacaksın fakat zamanla cok rahat sekilde farkedecektir. Özet olarak sporunu tam anlamıyla kavra bilimsel olarak bak ve uygula gerisinin geleceğinden eminim. 15 yaşında yatırım yaparsan bu spora ileride meyvelerini yiyeceğinden eminim iyi sporlar :)

Back
Yukarı