Iyi gunler buyuklerim, kardeslerim kafama takilan bi kac soru var bunlari sormak istiyorum. Oncelikle yasim 22 ve 3 sene once spora basladim 1 sene araliksiz gunde en az 5 gun antrenmanla muscletech nitrotech serisini kullanarak cok temiz cok estetik harika bi vucut yaptim sonra sporu biraktim universite hayatinda bi hata yaparak sigaraya basladim zaman gectikce kilo aldim falan derken bildiginiz sisman biri oldum ne kas kaldi ne vucut boy 1.75 kilo 86 olmustu ve bu durum cok canimi sikti bi salona basladim l carnitine ile full kondisyonla 2 ayda 13 kilo verdim sonra tekrar biraktim... aradan 6 ay gecti yani suan kilo 79 gecen hafta sigarayi biraktim 7 gundur icmiyorhm kesinlikle geri donus yapmicagimi da biliyorum 1 haftadir bi spor salonunda calisiyorum ilk gun temel programla basladim 3 gun oyle gitti ama cok agir kilolarla giriyodum salondan 4. Ay serbest agirlik programi istedim yazdilar ama 2 gun agridan acidan ayaga bile kalkamiyodum ligone multivitamin ve weider whey protein aldim vitamini ictim ertesi gun ne agri kaldi ne zorlama spora devam ediyorum suanda bi yandan da com mu hizli gidiyorum diye sorgulamaktayim kafam cok karisik ama vucudum bu agirliklari kaldiriyo zorlanmiyo agri da yapmamaya basladi alisti sanirim ve yapisal olarak kalin kemikli iri bi insanim elimdeki tek hedefim yaglari verip kas kutlesi yapmak diyetteyim karbonhidrat hic kullanmiyorum elimdeki supplamentler prv 3300 l-carnitine ligone multivitamin weider whey protein bana onerebilceginiz antrenman sekli ve supplament kombinasyonlari nelerdir agirlik arttirmaya devam etmelimiyim etmemelimiyim karbonhidrat almalimiyim ve suan vucuduma bu yuklenme kas kaybina yada baska bi duruma neden olabilirmi sonucta 6 aydir spor yapmiyorum 1 hafta oldu vitamin ve toza basladim yarin carnitine baslicam ayni zamanda yardimci olursaniz cok sevinirim bu vucudu en kisa surede yaglardan arindirip saglikli bi sekilde kas kutlesine cevirmek istiyorum yardimci olan herkese cok tesekkurler...