Spora tekrar başlayacağım , sorularım var?

Arkadaşlar 120 kiloyum , boyum 1.85 , 3-4 ayda iyi bir sporla 80-85 kiloya düşebilir miyim? ve önerdiğiniz program , aksesuar vs var mı ? Bir de omuz düşüklüğünün ağırlıkla bir alakası var mıdır?[DOUBLEPOST=1471523606][/DOUBLEPOST]yardım edecek yok mu ?

Son düzenleme:
sadece sporla olmaz tabi beslenmene dikkat edersen kilo verirsin ama hızlı kilo alıp vermek sağlıklı değildir zamana yaymalısın. Programıda başlayacağın spor salonundaki hocalar yardımcı olur genelde bol sıklıkla cardio önerilir.

sadece sporla olmaz tabi beslenmene dikkat edersen kilo verirsin ama hızlı kilo alıp vermek sağlıklı değildir zamana yaymalısın. Programıda başlayacağın spor salonundaki hocalar yardımcı olur genelde bol sıklıkla cardio önerilir.
Hocam peki ideal kiloya düşmek için sadece cardio mu yapayım ? Ayrıca ek takviye öneriniz var mı ? Yağ yakıcı gibi...[DOUBLEPOST=1471535410][/DOUBLEPOST]
Kardeşim sende Ankaradaymışsın , şöyle kaliteli spor salonuda önerir misin ? Memur çocuğuyuz , ortalama bir fiyat ama kaliteli olsun :)

Son düzenleme:
Sadece cardio olmaz ilk 1 2 3 . ay programları vardır cardio + serbest ağırlık hem bunları spor salonundaki hocalar kişiye göre daha iyi tescil ediyor sen konuştuğun taktirde yardımcı olurlar. Spor salonu konusunda semte göre değişiyor kardeşim valla :)

duymadım ama önemli olan içindeki aletlerin yeterliliği cardiosu ağırlığı varsa makuldür bence mamak'ı bilmediğim için pek bilgim yok çankayadayım ben.

Arkadaşlar 120 kiloyum , boyum 1.85 , 3-4 ayda iyi bir sporla 80-85 kiloya düşebilir miyim ?

Eger spor olayinda ciddiysen 4 ayda 80 kiloya dusmen cok sagliksiz olur. Vucudun celimsizlesir, kaslarin erir, derin sarkar, mutsuz olursun. O yuzden ayda max 4-5 kg vermek gibi bir hedefin olmali. Bir yandan da saglam antreman yapacaksin.

Baska turlu olmaz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Eger spor olayinda ciddiysen 4 ayda 80 kiloya dusmen cok sagliksiz olur. Vucudun celimsizlesir, kaslarin erir, derin sarkar, mutsuz olursun. O yuzden ayda max 4-5 kg vermek gibi bir hedefin olmali. Bir yandan da saglam antreman yapacaksin.

Baska turlu olmaz.

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam amacım öyle kürdan gibi olmak değil , bende vücud yapmayı düşünüyorum fakat 3-4 ayda bi 90 kiloya düşsem gene yeter.

Back
Yukarı