Spora Yen'i başlarken suplement hakkında bir kaç soru

Arkadaşlar merhabalar 178 boyunda 68 kiloyum
Spor 1 2 ay yaptım ama ne besine dikkat ettim ne takviye aldım
2 ay aradan sonra tekrar başlayacağım ve bu sefer 1 hafta vücudu alıştırdıktan sonra hem gainer hem protein karıştırıp 2 3 ay bu şekilde kullanmayı düşünüyorum sizce bu doğru bir karar mı randıman alabilir miyim

2. Olarak arg kullanmamı tavsiye eder misiniz gerekli ve yararlı birşey mi
3. Olarak acaba bcaa gerekli mi ne zamandan sonRa kullanmamı tavsiye edersiniz
Yardımxı olursanız şok sevinirim

Gainer içinde zaten protein var.Bu sporu yapıyorsan ilk önceliğin beslenme.Hem gainer hem protein hemde beslenmeden elde ettiklerin bence çok fazla.Böbreklere ve karacigere çok yük bindirirsin.Bence kilo almayı planlıyorsan protein tozu alma.Gainer ve beslenmeden elde ettiğin protein yetecektir diye düşünüyorum.Bcaa protein sentezi başlatır,arttırır ve kas ağrılarına bir miktar iyi gelir.İmkanın varsa kullanmanı tavsiye ederim.

Arkadaşlar merhabalar 178 boyunda 68 kiloyum
Spor 1 2 ay yaptım ama ne besine dikkat ettim ne takviye aldım
2 ay aradan sonra tekrar başlayacağım ve bu sefer 1 hafta vücudu alıştırdıktan sonra hem gainer hem protein karıştırıp 2 3 ay bu şekilde kullanmayı düşünüyorum sizce bu doğru bir karar mı randıman alabilir miyim

2. Olarak arg kullanmamı tavsiye eder misiniz gerekli ve yararlı birşey mi
3. Olarak acaba bcaa gerekli mi ne zamandan sonRa kullanmamı tavsiye edersiniz
Yardımxı olursanız şok sevinirim
Şöyle söyleyeyim Bcaa'dan ziyade Amino Asit kullanmanı tavsiye ederim ve yanında Arginine. Gainerle ve protein tozu yerine sadece Protein tozunu alıp öğle ve akşam öğününe makarna, pilav koysan tamamdır[DOUBLEPOST=1499019670][/DOUBLEPOST]Arginine nitrik oksit seviyelerinin yukarıya taşınmasına yardımcı olarak, performans artışı sağlar. Damarlarını genişletir daha fazla kan pompalanması için kaslara böylece daha belirgin hale gelir damarlar

Back
Yukarı