Spora Yeniden Başladım Ve 1 Haftada 4 Kg Aldım

aldıım kg mn kesnlikle kas olmadından eminim fakat yag mı su mu onda kararsızım beslenmeme dikkat edıorum hardline karbonhdrat tozu kulllanıorum ama bu kadar kg almamstm sumu acaba arkadaslar yoksa yagmı tesekkurler simdiden

zaten kilo almak icin bu sporu yapıorum

fakat senn yasdıından pek bi şey anlayamadım cumle biraza devrik sanırım sadece bu kg alımı asırımı normalmi onu merak edıorum cvb icin tesekkurler genede

ewt arkadaşım, kas su tutar, sende bunun etkisi wardır muhtemelen, ama zaten bir haftada 4 kilo saf kas alman steroidler ile bile mumkun deil.. Sen body'e basladım ben diyerekten, yemegi cok fazla mı kacrdın.. tabi burda esas sorun, seker ve yag iceren yiyeceklere mi yoneldin?? bu arada boyun kac ve kac kilosun? daha once spor yaoptın mı?

daha önce 3 ay kadar spor yapmıstım

yas 20 boy174 kilo65 zaten bu sporu kilo almak icin yapıorum fakat dediin gibi yemegi biraz abattım ama cok zayıftım gercekten su an daha iim inan ama bölre devam edrsem asırı yaglanmak tan korkuorum sizce ne yapmalıım .. :?:

Re: daha önce 3 ay kadar spor yapmıstım

slymnasye dedi:
yas 20 boy174 kilo65 zaten bu sporu kilo almak icin yapıorum fakat dediin gibi yemegi biraz abattım ama cok zayıftım gercekten su an daha iim inan ama bölre devam edrsem asırı yaglanmak tan korkuorum sizce ne yapmalıım .. :?:

-Yagı azalt seker hic yeme, onu dısında ne yakalarsan ye bol protein + carb
- ii antreman yap min. 5 gun
- ii uyu ve dinlen

bunları uygularsan istedigin gibi bi vucuda yawas yawas sahip olabilirsin.. yaglanmassında...

1 haftada 4 kg yağ da alınmaz onun çoğu sudur. Ama yağ ve kas da almış olabilirsin eser miktarda. Ayrıca kasın %70i su, o yüzden su aldım diye üzülecek birşey yok.

blitz cvbın icin saol bende senn gibi dusunuorum ama insan y

ve halada almaya devam ediorum hayırlısı bakalım beni gören herkes ne oldu sana felan dio ama sadece gainer kullanıorum va ii besleniorum umarım sonuc kötu olmaz

Ben de 15 Temmuzda bodye başladım 73-74 kg. falan civarıydım. 30 Ağustosta tatilde hatırlıyorum 82 kg. idim. Arkadaşlar yuh falan diyorlardı ama vücut çalıştığımı belli eden bir form vardı vücudumda, yani çoğunluğu yağ olarak almamıştım o 8-9 kiloyu. Umarım senin de böyledir. Ayrıca bir yerden sonra duracak merak etme. Ben şu anda 90-91 e demirledim resmen. 2 Aya yakındır aynı.

ii antreman yaptıgın surece ( 5 gün senin icin ii)
ii beslendigin , ve beslenme kurlalarına uydugun surece ( az yag, 0 seker)

hic bir problem olmaz korkma.. az da olsa yaglanacaksın tabi.. onu da yazdan 1 ay once daha dikkatli bi diyetle rahatlıkla atarsın..
ben su spora 81-82 kilo basladım.. 10 ayda 99 kiloya cıktım.. 100 ü bir turlu goremiyorum.. vucut ilk baslarda cok reaksiyon gosteriyor, sonra düzene giriyor... yaz ayına 93-94 kilo girmeyi planliyorum.. Nisan sonunda baslayacam dikkat etmeye.. o zamana kadar forza yemek

Saygılar

KANIN %85 İ,BEYNİN%75 İ,&KASLARIN %80 İ SUDUR

BİR KAS %3 ORANINDA SUSUZ KALIRSA GÜCÜNÜN %10 UNU KAYBEDER . BU SADECE BİR BİLGİDİR.SUYUN ÖNEMİNİ ANLATMAK İÇİN :D

arkadaşım üzüldüğün şeye bak ya millet kilo alsın diye kendini paralıyor ayrıca bir bodyci için kilo almak problem değildir ki çünkü onu kasa çevirirsin ve ne kadar iri olursan okadar iyidir ama o televizyonlarda gördüğüm adamlar gibi olmak istemiyorum ve yazın sahilde herkez bana baksın istiyorum diyorsan nisan mayıs ayında bir definasyona girersin vucudu kurutursun tamamdır harika olur yani ayrıca göbek falan çıkarsada problem etme 1 ayda eritirsin düzenli mekik çekerek ve cardio yada girebilirsin

arkadaslar cvblarınız icin tesekkur edrm

ben harbiden zor kilo alan birisi idim ama duzenli calısma ve beslenme sayesinde gercekten su an eski halime göre cok ii yerllere geldim bunda bu sitenn cok etkisi oldu zaten olayı bu sitede bi cok kilo alma bölumunu okuyarak basladım ve basarılı arkadasları görunce gercekten gaza geldim gercekten sizlere cok sey borcluyum arkadaslar ...yakında fotolarımıda koycam ..kalın saglıcakla

Arkadaşlar ben bişey okudum kaslar su tutar demişsiniz içtiğimiz suyuda tutarmı :D tutuyorsa ben su adamım :D günde 20 litre su içiyorum ve 1.80 boyunda 60 kiloyum kilo alamamamın nedeni düzensiz beslenmem :D ve çok su içmem :cry: ama bu pazartesi kendime bir yemek yeme çizelgesi çıkarıcam ve düzenli olarak uykumu uyuyacağım alkol almayacağım :D
su içmeyide azalatacağım tabi kendime engel olabilirsem :)

bu kadar cok su içmen ne kadar dogru bilmiyorum.. her seyin fazlası zararlıdır derler..
nitekim fazla su içmen de böbreklerini çok yoracağından cesitli böbrek rahatsızlıklarına yol acabilir..
aynı zamanda cok su tüketerek hem taş oluşumuna davetiye cıkarıyorsun hem de vucudundan gereksiz vitamin ve mineral atımı oluyor.. aman dikkat et

flash dedi:
Arkadaşlar ben bişey okudum kaslar su tutar demişsiniz içtiğimiz suyuda tutarmı :D tutuyorsa ben su adamım :D günde 20 litre su içiyorum ve 1.80 boyunda 60 kiloyum kilo alamamamın nedeni düzensiz beslenmem :D ve çok su içmem :cry: ama bu pazartesi kendime bir yemek yeme çizelgesi çıkarıcam ve düzenli olarak uykumu uyuyacağım alkol almayacağım :D
su içmeyide azalatacağım tabi kendime engel olabilirsem :)

20lt ??? bir hata olmasın..

Back
Yukarı