Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sporcu gıdaları için onerebilceginiz bi site warmı arkadaslar
bu sporcu gıdalarını almam için onerebileceginiz biyer warmı veya sipariş verebilecegim bi internet sitesi hani sahte mal olmasın di sordum,yardımınız için şimdiden teşekkürler
sonuna kadar güvenebilirsin çok alışveriş yaptım o siteden hatta bikere t-shirt almıştım küçük geldi değişime yolladım yine aynı beden yollamışlar bunu onlara ilettikten sonra kargo paramı iade ettiler ve aynı gün içerisinde t-shirtü yoladılar
Almayı tasarladığın ürünün özelliklerine bakarsan orda insanların makul fiyatları ,önerdikleri yerleri paylaşmışlar.Sen bir dolaş bir bak zaten kendin bulacaksın o siteleri.Kolay gelsin...
kendi sitem var ama daha tr hic satmadim normalde isvec,danimarka,norbec
filandiya ve almanyaya sitis yapiyorum,ayricada dukanim var.... www.powerman.dk
türkiyeye satış yapar iseniz nasıl olucak yani sitenizie giridim ve bende alış veriş yapmak istiyorum acaba bana yol gösterebilirmsiniz danimarka dilini bilmiyorum keşke türkçede olsa siteniz bizde alış veriş yapardık
****************** u deniyebilirsin yanilmiyorsam kapida odeme diye de bir secenekleri olmasi lazimdi hani banka havale cart curt ugrasmiyim die dusunuyorsaniz