Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben daha demin yaptı ama görüntüsü ve şekli yukarıdaki gibi olmadı yulaf tamamen hamur oldu kağıda yapıştı sos hamura karışmış tavuklar kurumuş ben yapamadım bilader.
Tadına çok iyi diyemicem.
Bu tarifti deneyen arkadaşlar, hangi yulafı kullandınız? Nereden aldınız? Yulaf ve yulaf ezmesi farklı şeyler midir? ETİ'nin lifalifi var ama o yulaf ezmesi, yulaf değil?
Merhaba az önce pizzayı hazırladım ve annemle afiyetle yedik 2. dilimde tıkandım gerçekten aşırı doyurucu tadıda çok iyi fazla büyük değildi ama küçük bir parça kaldı bile Yulaf olarak eti lifalif kullandım
Spora yeni başladım sayılır. Yaklaşık 2 ay oldu. Pizzayı çok seviyorum ve bu bana negatif olarak yansıyordu. Sonra kolay yemek tariflerinde, buradaki sporcu pizza tarifini gördüm. Sürekli olarak onu yapıyorum. Arkadaşlar gerçekten lezzeti çok güzel oluyor, kesinlikle denemelisiniz. Paylaşım yapan arkadaşa da teşekkür ediyorum. Konuyu görünce yazmak istedim. Bu arada fotoğraflar bende gözükmüyor, güncelleme şansınız olursa arkadaşlar için iyi olur. Olmadı ben de yüklerim bir daha yaptığımda.
güzel bir tarifmiş, bende deneyeceğim. ayrıca yaptığı yemeklere güvenenler varsa mutlaka bu yarışmaya katılsın ramazan boyunca güzel hediyeler kazanma şansı da yakalayabilirsiniz. katılmak isteyenler; http://www.homeandcooktv.com/
Ben şimdi okula filan da götüreceğim için protein ağırlıklı besinler hazırlamam lazım aynı zamanda.
Bundan dolayı daha kolay bir tarif verebilir misiniz?
Yani daha az uğraşla yapabileceğim protein ağırlıklı bir yemek tarifi.
Çünkü ben bu sporu çok seviyorum ve çok fazla uğraşmaya çalışıyorum ama fazla bir vaktim yok ondan dolayı sizin tavsiye önerilerinize ihtiyacım var.
Yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.