atakan_irresistable, yazdıklarının cok güzel bilgiler oldugunu tekrar söylüyorum....ama,sende gözüme çarpan en önemli konu, senin bir sporcu gibi değil, daha çok, organik beslenmeye önem veren, saglık düşkünü bir insanı olarak görüyorum...eğer normal, spor yapmayan bir insan olsaydın, sana helal olsun derdim bunları yaptıgın için..
ama yaptıgın hatalı yerler oldugu cok acık...bir kere protein alımını 4 saatilik zaman dilimine sıkıştırman, emin ol ki, vücuttaki yag dokularının artmasına sebep olacaktır...çünkü o saatten sonra alacagın herhangi fruktoz ve karbonhidratlı bir besin mutlaka olacaktır..o saatten sonrada vücudun metabolizma hızı gündüz kadar hızlı olamayacagı için ister istemez yag artışına sebep verecektir...beslenme planında, neredeyse yok denecek kadar az protein var...bunu, bu sporu yapan bir insan için dogru bulmuyorum...yoksa, gelişemezsin asla...ben bu programa bakınca, inanki kas yüzdesi fazla olmayan bir vücut görebiliyorum...kesinlikle pro alımnı yükseltmen lazım....yedigin o kadar kuru incir ve kayısı lif acısından cok iyi ama bir o kadar da şeker barındıran yiyecekler...onları sabah yersen birşey olmaz, ama akşam herhangi bir vakitte yersen, o zaman testo hızında düşer ve yag yakım zorlaşır vücutta...
kahvaltı yag olarak depo edilir demişsin eger yanlış okumadıysam...sabah ne yersen benim için kabuldur...çünkü sabah gerçekten vücut aç bir şekilde kalkıyor...eger vücuda basit şeker aldıktan hemen sonra, protein ve karbonhidrat yüklemesi yaparsak, vücut onu cok daha kolay sindirecektir. çünkü günlük yaşam temposu için yaptıgın sabah yemeginin çok önemi var..iyi bir kahvaltı yapamazsan, reflekslerinde zayıflar..yine, sabah yedigin bir çikolata da makbuldur çünkü gündüz yersen, vücuda tüm gün onu sindirmesi için zaman tanırsın..ama gece böyle birşey söz konusu değil...gece alabilecegin en güzel şey, yagsız bir protein kaynagı(lor peyniri, yumurta beyaz, yagsız yogurt) gibi alternatifler seçilmelidir...senin beslenme düzeninde yanlışlıklar oldugu kesin...eger istersen, bunu düzeltebilirim...ama senden bir ricam, belki seni yanlış anlamış olabilirim, ramazan ayı diye faklı beslenmiş olabilirsin...senden günlük hayattaki normal beslenme programını istiyorum...o daha önemli...yanlışlarını düzeltmek ayıp değil, bilakis cok daha verim almanı saglamak için bir yardımdır...