"but"un daha çok yağ içerdiğini düşlünürdüm hep.gayet iyimiş.
"uykuluk" ne matiasdelgado? oranları mükemmelmiş..
100 gram çiğ göğüs eti suda haşlanıktan sonra ortalama 75-80 gram geliyor.
Yani ağırlığının 4'te 1'i oranında su kaybediyor et pişince..
Bu gözardı etmemek gerek.
100 gram çiğ tavukta 20-25 gram proteinden hesaplarsan 100 gram pişmiş tavuk göğsünde 30 gram civarı protein vardır denebilir.o zaman eğer haşlanınca protein yapısı bozulmadan kalırsa 100gr haşlanmış tavukta 40gr'a çıkıyor protein oranı.
100 gram çiğ göğüs eti suda haşlanıktan sonra ortalama 75-80 gram geliyor.
Yani ağırlığının 4'te 1'i oranında su kaybediyor et pişince..
Bu gözardı etmemek gerek.