Aziz Kazancı
Üye
Selam beyler ben yılbaşı indirimiyle Hardline 3 lü setini aldım CLA+BURNER+L-CARNİTİN 20 kilo almıştım sporu bıraktım bugünde kilo vermeye yardımcı olsun ve kütleyi korusun diye WEİDER WHEY PROTEİN MUZLU ve FA Nutrition Xtreme Napalm Pre-Contest 500 Gr aldım
saat 11 gibi kalkıyorum CLA yarım saat sonra diyet yemeği ardından burner
saat 5 6 gibi yarım saat önce CLA haşlanmış tavuk yarım saat sonra burner
saat 7 8 gibi spora gidiyorum spordan yarım saat önce L-carnitin alıp gidiyorum.
Şimdi ise spordan sonra Whey ve spordan gene yarım saat önce Pre-workout alacağım aklıma takılan şey hem l carnitin hemde pre workout almak ağır gelmezmi 120 kilo çekiyorum yağ-kas karışımı birisiyim bi ara yapmıştım vucut ama sonra kilo aldım sporu bıraktım.
Ve bende varis var bu pre workout damar genişletiyormus yani benim varislerim iyice kötüyemi gider ?
saat 11 gibi kalkıyorum CLA yarım saat sonra diyet yemeği ardından burner
saat 5 6 gibi yarım saat önce CLA haşlanmış tavuk yarım saat sonra burner
saat 7 8 gibi spora gidiyorum spordan yarım saat önce L-carnitin alıp gidiyorum.
Şimdi ise spordan sonra Whey ve spordan gene yarım saat önce Pre-workout alacağım aklıma takılan şey hem l carnitin hemde pre workout almak ağır gelmezmi 120 kilo çekiyorum yağ-kas karışımı birisiyim bi ara yapmıştım vucut ama sonra kilo aldım sporu bıraktım.
Ve bende varis var bu pre workout damar genişletiyormus yani benim varislerim iyice kötüyemi gider ?