Spordan sonra asiri yorgunluk?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Eyllx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eyllx

Üye
Arkadaşlar fitness yapiyorum, fazla yorgunlugum var baş dönmesi yasiyorum aşırı yoğun programım yok diye düşünüyorum beslenmem düzenli bisey kullanmiyorum ağır giriyorum ondan olabilir mi ertesi gün kamyon carpmis gibi oluyorum özellikle. Sürekli uyku hali olusmaya basladi

Arkadaşlar fitness yapiyorum, fazla yorgunlugum var baş dönmesi yasiyorum aşırı yoğun programım yok diye düşünüyorum beslenmem düzenli bisey kullanmiyorum ağır giriyorum ondan olabilir mi ertesi gün kamyon carpmis gibi oluyorum özellikle. Sürekli uyku hali olusmaya basladi
beslenmeniz yetersizdir büyük ihtimal , nasıl besleniyorsunuz gün içinde?

Günlük 1000 1200 düşük müdür
Günlük 1000 kalori ile sizce sürdürülebilir bir diet mi.. bu 1000 kcal neleri kapsıyor?? Hormonların spor vasıtasıyla anlık yoğun çalısmasından kaynaklı olabilir
Beslenmeniz ile antrenmanınız birbiriyle uyumlu olmayabilir..Birisi yetersiz birisi digerine göre çok yogun olabilir
Laktik asit birikimi olabilir cardio yapın..
Bacak günleri esnemeyi streching leri atlamayin

Günlük 1000 kalori ile sizce sürdürülebilir bir diet mi.. bu 1000 kcal neleri kapsıyor?? Hormonların spor vasıtasıyla anlık yoğun çalısmasından kaynaklı olabilir
Beslenmeniz ile antrenmanınız birbiriyle uyumlu olmayabilir..Birisi yetersiz birisi digerine göre çok yogun olabilir
Laktik asit birikimi olabilir cardio yapın..
Bacak günleri esnemeyi streching leri atlamayin
Cardio yapiyorum az da olsa
Normal öğünleri kapsıyor kalori normal diyet listesinde ne varsa..
Dediklerinizi dikkate alacagim cok saolun

arkadaşı anlıyorum. zannedersem yağ yakmak için body çalışıyor. bu durum tezat oluşturur. ağırlık idmanlarında güç harcarsınız bütün vücudu yıkarsınız. sonrasında kuvvetli beslenme ve dinlenme gerekir. ki yenilenip daha iri ve güçlü olabilesiniz. body yağ yakmaz. yağ yakab türü de body değildir. 15-20 tekrarlık 3-5 setlik çalışmalar yağ yakıp kondüsyon arttırır.

Cardio yapiyorum az da olsa
Normal öğünleri kapsıyor kalori normal diyet listesinde ne varsa..
Dediklerinizi dikkate alacagim cok saolun
HaNmFeNdİ mUhTeMeLeN PrOtEin AlmNa DikkaT eTMiyOrSunUz Ve ErTesi GüNe KaS AgRıSı İlE bASlıYorSnZ
SizE TavSiyem SaBah 2 YumUrTa YeMeNiz
GNlÜK 90 Gr PrOtEin AlMaNıZ ..
sAyGılArImLa
EmReBeAsTPoWeR.....

HaNmFeNdİ mUhTeMeLeN PrOtEin AlmNa DikkaT eTMiyOrSunUz Ve ErTesi GüNe KaS AgRıSı İlE bASlıYorSnZ
SizE TavSiyem SaBah 2 YumUrTa YeMeNiz
GNlÜK 90 Gr PrOtEin AlMaNıZ ..
sAyGılArImLa
EmReBeAsTPoWeR.....

Lütfen daha dikkatli yazalım. Görmeniz için bunu bırakıyorum.

Diyet listenizde neler var detaylı yazabilir misiniz?

Sağlığın icin devamlı kullandığın bi ilaç var mı? İlaçların yan etkisinden olabilir. Kullanmıyorsan bi kan tahlili yaptır derim değerlerine baktır.

Back
Yukarı