beslenmeniz yetersizdir büyük ihtimal , nasıl besleniyorsunuz gün içinde?Arkadaşlar fitness yapiyorum, fazla yorgunlugum var baş dönmesi yasiyorum aşırı yoğun programım yok diye düşünüyorum beslenmem düzenli bisey kullanmiyorum ağır giriyorum ondan olabilir mi ertesi gün kamyon carpmis gibi oluyorum özellikle. Sürekli uyku hali olusmaya basladi
Protein hep 3 öğün düzenlibeslenmeniz yetersizdir büyük ihtimal , nasıl besleniyorsunuz gün içinde?
Sadece proteinle bitmiyor , genel olarak aldığın kalori çok düşükse yorgunluk yapar. Karbonhidrattan kısman normal karşılanabilir fakat sağlıklı yağları hedefin doğrultusunda kullanmaya çalış.Protein hep 3 öğün düzenli
Günlük 1000 1200 düşük müdürSadece proteinle bitmiyor , genel olarak aldığın kalori çok düşükse yorgunluk yapar. Karbonhidrattan kısman normal karşılanabilir fakat sağlıklı yağları hedefin doğrultusunda kullanmaya çalış.
Günlük 1000 kalori ile sizce sürdürülebilir bir diet mi.. bu 1000 kcal neleri kapsıyor?? Hormonların spor vasıtasıyla anlık yoğun çalısmasından kaynaklı olabilirGünlük 1000 1200 düşük müdür
Cardio yapiyorum az da olsaGünlük 1000 kalori ile sizce sürdürülebilir bir diet mi.. bu 1000 kcal neleri kapsıyor?? Hormonların spor vasıtasıyla anlık yoğun çalısmasından kaynaklı olabilir
Beslenmeniz ile antrenmanınız birbiriyle uyumlu olmayabilir..Birisi yetersiz birisi digerine göre çok yogun olabilir
Laktik asit birikimi olabilir cardio yapın..
Bacak günleri esnemeyi streching leri atlamayin
Diet örnek paylaşırsanız yardımcı olmaya calisirimCardio yapiyorum az da olsa
Normal öğünleri kapsıyor kalori normal diyet listesinde ne varsa..
Dediklerinizi dikkate alacagim cok saolun
HaNmFeNdİ mUhTeMeLeN PrOtEin AlmNa DikkaT eTMiyOrSunUz Ve ErTesi GüNe KaS AgRıSı İlE bASlıYorSnZCardio yapiyorum az da olsa
Normal öğünleri kapsıyor kalori normal diyet listesinde ne varsa..
Dediklerinizi dikkate alacagim cok saolun
HaNmFeNdİ mUhTeMeLeN PrOtEin AlmNa DikkaT eTMiyOrSunUz Ve ErTesi GüNe KaS AgRıSı İlE bASlıYorSnZ
SizE TavSiyem SaBah 2 YumUrTa YeMeNiz
GNlÜK 90 Gr PrOtEin AlMaNıZ ..
sAyGılArImLa
EmReBeAsTPoWeR.....