Spordan Sonra Yemek Yiyip Uyumak.

Abilerim kardeşlerim merhabalar. yazın çalıştığım için saat 9:30 gibi evde oluyorum salona gitmem 9:45-10:00 ı buluyor antrenmanlarım saat 11:00-11:30 gibi bitiyor. Azda olsa skinny fat vücudum var hacimlenmeye çalışıyorum spordan sonra bol karbonhidratlı proteinli et türleri makarna pilav gibi seyler yiyip 30 dk sonra uyuyorum bu bir problem teşkil edermi? Boy:187 kilo:75-76. Teşekkürler

Abilerim kardeşlerim merhabalar. yazın çalıştığım için saat 9:30 gibi evde oluyorum salona gitmem 9:45-10:00 ı buluyor antrenmanlarım saat 11:00-11:30 gibi bitiyor. Azda olsa skinny fat vücudum var hacimlenmeye çalışıyorum spordan sonra bol karbonhidratlı proteinli et türleri makarna pilav gibi seyler yiyip 30 dk sonra uyuyorum bu bir problem teşkil edermi? Boy:187 kilo:75-76. Teşekkürler
Yemekten sonra uykun geliyorsa kan şekerin düşüyordur.Bu büyümek isteyenler için iyi durum vucut yediklerini depoluyor demek olur.Spordan sonra böyle olması kaslarını besler, diğer zamanlar bir miktar da yağ dokuna da depolanması mümkündür.Kilolu insanların bu şekilde aşırı yemeleri ve yemekten sonra uyumaları iyi değil...

Ne zaman yedigin kilonu etkilemez
Etkiler bunu sana kim sylediyse çok omik herhalde hiçbir bildiği yok. Aslında kısmi bir şekilde doğru. Geç öğün yiyeceksen karbonhidratı az alman gerekir proteini bol ve yağsız yemen gerekir. Aksi takdirde kilo yapar. Onun dışında bir problem yok

Back
Yukarı