Squar Bar sonucu oluşan yara

mevsres

Üye
Squat yaparken Bar'ın trapz kısmına verdiği hasarı görebilirsiniz, acaba sizde de oluyor mu sormak istedim.

yara.jpg

pad kullanıyorum ama stabil olmuyor, aynı sorundan bende muzdaribim. Bu arada MF de ünlü bir sporcu tavsiye veriyordu; ''squattı bara havlu dolamadan yaparsanız trapezlerinizi uyarırsınız''

Bendede car aynı sorun birde benim traplarım zayıf kemiğime baskı yapıyor scapulaya 2ay önce poweshruglardan önce hiç trap yoktu kemiğim eziliyordu ama pussypad hiç kullanmadım alıştım

Scapulayı tam kapatmıyor (trapezleri yeterince sıkıştırmıyor) olabilirsiniz belki, yada yeterince stabil olmayabilirsiniz hareket sırasında bu durumlarda bar trapezde oynama yapabilir.

pussy pad ya da havlu bir işe yaramaz. Daha stabiliteyi kaybeder, bu sefer de barı dengede tutmak için mücadele edersin, doğal olarak da performansın düşer. En temizi barı dar tutarak tarpezleri yeterince sıkmak.
Kesinlikle pussy pad dengeyi aşırı bozuyor bar yukarı çıkıyor dengelemek falan sıkıntı salondaki brolar zorla sokuyor altıma söküp atıyorum idmanda deadlift değil brolarla enerjimi harcıyorum anasını satayım

Back
Yukarı