Squat Kalçası

Selamlar.

Abilerim bende geniş bi kalça var şuan vücudumla orantılı, skinny fat durumundayım. Spora başladım beslenme var. Kalça aşağı yukarı herkeste aynı mı olur yoksa 2-3 farklı şekilde mi olur ? Mesela kimisinde karın kası parçalı, gizli kimisinde bütüm olurmuş.

Şampiyonalara katılanlara bakıyorum kalça kalmamış, daha çok çalıştıkça daha da mı küçülür ? Ben çıkık büyük bi kalça istemiyorum, spor kalçası istiyorum. Belirgin olmasın, minik ve toplu dursun. Herkeste kardiyo ile çalıştıkça böyle durur mu, daha çok çalıştıkça daha çok erir mi ? Bende anatomi figürlerinde ki gibi önden bakınca da kalça kısmı kavisli iniyo aşağı.

Squat kalçası tek tip midir ? 95 kilodan diyetle 76 kiloya indim, yağlar var biraz. 5x5 programı ile 10 ayda o squat kalçasını çıkarabilir miyim ?

:) Nası atıyım hocam, çamaşırdan pek belli olmuyo çünkü. Yani ince bel denir ya bel ince olunca çukur gibi, kalça daha yana açılır gibi o şekilde ama belde var. Yüzey olarak da kalça da yağ var

Yağlar kaslardan çok daha fazla yer kaplıyor vücutta. Yağ oranini iyice düşürüp kas kutlesini arttirin. Kalçanın çok büyük olmasına imkan olmayacaktır.

Back
Yukarı