E tabi herkesin görüşü farklı olabilir,jeff otururken ayaktan alınan destek hareketi kolaylastırıyor, ayakta yapılan daha etkili diyordu. Bence youtubeda takip edilip izlenmesi gereken birkac fitness kanalından biri diğerleri hep boş. Link bırakayım da karar sizin.Dips aletinde denedim bir kaç kere, iyi bir şekilde olmuyor. İnchline bench aletinden aldım bir kaç kere mesela dips aletine göre daha kolay oldu. Ama ağırlık artınca zorlaşıyor, bende normal dumbell bench press yapıyorum. Dumbell ile ayakta yaparsak eğer, sanırım ağır kilo kullanamayız. Çünkü barbell kullanmadığımız zaman, dumbell shoulder press oturarak yani daha etkili diye biliyorum. Bir de hocam önerim için teşekkürler ama ben smith machine de bir şey yapmam, boş bir makina tamamen.![]()
Bir de bu videoda ayakta dumbell press yapmak daha iyi diyor değil mi? Dumbellar karşıya bakacak şekilde, yana değil.E tabi herkesin görüşü farklı olabilir,jeff otururken ayaktan alınan destek hareketi kolaylastırıyor, ayakta yapılan daha etkili diyordu. Bence youtubeda takip edilip izlenmesi gereken birkac fitness kanalından biri diğerleri hep boş. Link bırakayım da karar sizin.
Sanki hafif çapraz tutmuş.Tutuşu ile ilgili bir şey demiyor ama en etkilisi ayakta dambıl press diyor.Teşekkürler, bu kanal spor konusunda en iyi kanallardan biri o konuda size katılıyorum. Hatta bu adamın, Türk versiyonu bence ağır sağlam kanalı. O da gayet doğru bilgiler veriyor. Hatta bu videoda, dumbell'ın yanları karşıya doğru bakıyor. O yaptığı hareket dumbell z press gibi oluyor sanki, z press oturarakta yapılır ve omuz için çok etkili bir egzersiz.[DOUBLEPOST=1554321330][/DOUBLEPOST]
Bir de bu videoda ayakta dumbell press yapmak daha iyi diyor değil mi? Dumbellar karşıya bakacak şekilde, yana değil.