Squat ve deadlift günlüğüm

Bench kaç merak ettim squat muhteşem bu arada adam doğal değilsin diyo o adama diyorum kardeş kimse salonda milletin içinde iğne vurmaz :)

Bench kaç merak ettim squat muhteşem bu arada adam doğal değilsin diyo o adama diyorum kardeş kimse salonda milletin içinde iğne vurmaz :)
Benchim squatima gore çok kotu maalesef 135 kg,ben insanlara dogalim demedim zaten hicbir zaman,acik acik girdiğim kuru de söylüyorum her zaman.iğneyi vuruyon herşey kendiliğinden olmuyor,daha fazla yemek yiyosun daha fazla antrenman yapiyorsun,kimse bunlara deginmiyor ama,squat kastiğim zamanlar 10*5 squat üstüne 12*12 leg press falan yapiyodum

Benchim squatima gore çok kotu maalesef 135 kg,ben insanlara dogalim demedim zaten hicbir zaman,acik acik girdiğim kuru de söylüyorum her zaman.iğneyi vuruyon herşey kendiliğinden olmuyor,daha fazla yemek yiyosun daha fazla antrenman yapiyorsun,kimse bunlara deginmiyor ama,squat kastiğim zamanlar 10*5 squat üstüne 12*12 leg press falan yapiyodum
bende senin gibi söylüyorum şu anda bende doğal değilim doğalken 150 kg 6 tekrar bench 190 squat 112.5 kg overhead press natural rekorlarım
bilirim kürün zorluklarını

bende senin gibi söylüyorum şu anda bende doğal değilim doğalken 150 kg 6 tekrar bench 190 squat 112.5 kg overhead press natural rekorlarım
bilirim kürün zorluklarını
Sen deca mi girdin sustanon mu ?

deca ve testesteron yanında halostestin
Butcen varsa 3 ay deca testo p ve 6 ay growth amacina cok iyi hizmet eder (: Bende seneye growth deca giricemde cok butce lazim growtha.

Butcen varsa 3 ay deca testo p ve 6 ay growth amacina cok iyi hizmet eder :) Bende seneye growth deca giricemde cok butce lazim growtha.
o bütçe yok malesef
Butcen varsa 3 ay deca testo p ve 6 ay growth amacina cok iyi hizmet eder :) Bende seneye growth deca giricemde cok butce lazim growtha.
definasyondayım şu anda o bütçede yok zaten definasyon sonu ancak olur o bütçe zaten 2.kürüde definasyon sonu girmeyi planlıyorum

Forumda dolasirken okumuştum masteron olan kurde testoya gerek yokmuş çünkü restoran 7 kat daha androjenmis,güzel bir masteron,tren isini görür Berkay,winstrole girme dedim eklemlerde sorun yasatiyor fazlasiyla

Forumda dolasirken okumuştum masteron olan kurde testoya gerek yokmuş çünkü restoran 7 kat daha androjenmis,güzel bir masteron,tren isini görür Berkay,winstrole girme dedim eklemlerde sorun yasatiyor fazlasiyla
Istedigi kadar androjen olsun testo uretimini baskiladigi icin bir dunya sorun yasarsin. Testosuz kur olmaz...

Testo masteron kullanmak daha ideal, bide o yağ oranında winstrol hiç gerek yok. Winstrol daha çok %9-10 yağın olur %4-5 e düşürmek istersin ozaman hayvan gibi kurutur,ama şimdi kurutsada göremiceğin için gerek yok, clen yeterlidir.

kol ölçüsünün bench press ile alakası var mı sizce şu kadar bench basanın şu kadar cm kolu olur gibi ?:)
bi sözlük sitesinde gördüm 40 cm kola 120 kg bench press :Dsallamış galiba:D

Son düzenleme:
kol ölçüsünün bench press ile alakası var mı sizce şu kadar bench basanın şu kadar cm kolu olur gibi ?:)
bi sözlük sitesinde gördüm 40 cm kola 120 kg bench press :Dsallamış galiba:D
benchde triceps çalışıyor :) kolu zaten büyük gösteren triceps. (bicepsin 2 katı) bu yüzden kolla az da olsa orantılı olabilir :D

Back
Yukarı