berkay7743
Özel Üye
Bench kaç merak ettim squat muhteşem bu arada adam doğal değilsin diyo o adama diyorum kardeş kimse salonda milletin içinde iğne vurmaz 

Benchim squatima gore çok kotu maalesef 135 kg,ben insanlara dogalim demedim zaten hicbir zaman,acik acik girdiğim kuru de söylüyorum her zaman.iğneyi vuruyon herşey kendiliğinden olmuyor,daha fazla yemek yiyosun daha fazla antrenman yapiyorsun,kimse bunlara deginmiyor ama,squat kastiğim zamanlar 10*5 squat üstüne 12*12 leg press falan yapiyodumBench kaç merak ettim squat muhteşem bu arada adam doğal değilsin diyo o adama diyorum kardeş kimse salonda milletin içinde iğne vurmaz![]()
bende senin gibi söylüyorum şu anda bende doğal değilim doğalken 150 kg 6 tekrar bench 190 squat 112.5 kg overhead press natural rekorlarımBenchim squatima gore çok kotu maalesef 135 kg,ben insanlara dogalim demedim zaten hicbir zaman,acik acik girdiğim kuru de söylüyorum her zaman.iğneyi vuruyon herşey kendiliğinden olmuyor,daha fazla yemek yiyosun daha fazla antrenman yapiyorsun,kimse bunlara deginmiyor ama,squat kastiğim zamanlar 10*5 squat üstüne 12*12 leg press falan yapiyodum
Sen deca mi girdin sustanon mu ?bende senin gibi söylüyorum şu anda bende doğal değilim doğalken 150 kg 6 tekrar bench 190 squat 112.5 kg overhead press natural rekorlarım
bilirim kürün zorluklarını
deca ve testesteron yanında halostestinSen deca mi girdin sustanon mu ?
Butcen varsa 3 ay deca testo p ve 6 ay growth amacina cok iyi hizmet ederdeca ve testesteron yanında halostestin
o bütçe yok malesefButcen varsa 3 ay deca testo p ve 6 ay growth amacina cok iyi hizmet ederBende seneye growth deca giricemde cok butce lazim growtha.
definasyondayım şu anda o bütçede yok zaten definasyon sonu ancak olur o bütçe zaten 2.kürüde definasyon sonu girmeyi planlıyorumButcen varsa 3 ay deca testo p ve 6 ay growth amacina cok iyi hizmet ederBende seneye growth deca giricemde cok butce lazim growtha.
Istedigi kadar androjen olsun testo uretimini baskiladigi icin bir dunya sorun yasarsin. Testosuz kur olmaz...Forumda dolasirken okumuştum masteron olan kurde testoya gerek yokmuş çünkü restoran 7 kat daha androjenmis,güzel bir masteron,tren isini görür Berkay,winstrole girme dedim eklemlerde sorun yasatiyor fazlasiyla
benchde triceps çalışıyorkol ölçüsünün bench press ile alakası var mı sizce şu kadar bench basanın şu kadar cm kolu olur gibi ?
bi sözlük sitesinde gördüm 40 cm kola 120 kg bench presssallamış galiba
![]()