srhat123 yağ yakım günlüğü :)

merhaba arkadaşlar 16 yaşındayım 1.70 boyunda 66 kiloyum 2-3 aydır yapıyorum fitness geçen sene bu kilo da aşırı kilolu gösteriyordum sonra başlarken zayıfladım ve kas oluştu ama yağ oranım yüksek şekil çıkmıyor özellikle bel çevrem
düşüncem yemeklerdeki yağ oranını azaltarak abur cuburu keserek pek kardio yapmadan bel çevremi azaltmak

07:15 iki haşlama yumurta 1 dilim kepek ekmeği hafif kızarmış ıslak peynir çamur da deniyor

12:00 haşlanmış tavuk 100-150 gr. 1 dilim kepek ekmeği ayran

14:45 whey protein 1 scoop

15:15 ağırlık antremanı

17:30 priç lapası yoğurtla

20:00 evdeki meyvelerden (muz hariç)

ara olarak sadece su içmeyi düşünüyorum bunu 1 hafta yapıp kilo verip vermediğimi kontrol edeceğim ve gözle görülür bi gelişme olacak mı bakıcam benim için önemli olan kilo yarın ve diğer günlerde gelişmeleri yazacağım :)

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 01:23 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 01:19 ----------

yanlışlarım varsa yardım ederseniz sevinirim ve başka önerileriniz varsa uygulamaya hazırım :)

bu gün kahvaltım farklı oldu peynir ısıtıp 1 dilim kepek ekmeği yedim ve mercimek çorbası içtim

öğle yemeğim aynıydı ağırlık çalışamadım 1 tane çikolata yedim akşam yemeğime tavuk haşşlaması ekledim biraz

gece link içtim :)

Back
Yukarı