Merdonaldo
Üye
Arkadaşlar her vücut yapmak istiyen hemen steroid alıyor doğal vücut yapan olmucakmı hiç
Artiyor 10 kisinin 3 -4 u steroit aliyor
iki tip steroit kullanımı vardır ilki hastaların tedavi amacıyla kullandığı çevremde hasta olup steroit kullanmaya başlayan kişiler var mesela şeker hastaları insülin vuruyorlar ya da başka hastalar başka şeyler kullanıyolar ikinci kullanımıda sporcuların kullanımı bizim salonda kullandığını söyleyen baya kişi var bide söylemeyip kullandığı belli olanlar var ona dayanarak söylüyorumNeye dayanarak söyledin bunu ? Bunun anketi bile yapılamaz.
10 kişiden 3 ü steroid mi kullanıyor ? Yapma bi bilgi kaynağın yok bişeyin yok hadi kanıtlaiki tip steroit kullanımı vardır ilki hastaların tedavi amacıyla kullandığı çevremde hasta olup steroit kullanmaya başlayan kişiler var mesela şeker hastaları insülin vuruyorlar ya da başka hastalar başka şeyler kullanıyolar ikinci kullanımıda sporcuların kullanımı bizim salonda kullandığını söyleyen baya kişi var bide söylemeyip kullandığı belli olanlar var ona dayanarak söylüyorum
iki tip steroit kullanımı vardır ilki hastaların tedavi amacıyla kullandığı çevremde hasta olup steroit kullanmaya başlayan kişiler var mesela şeker hastaları insülin vuruyorlar ya da başka hastalar başka şeyler kullanıyolar ikinci kullanımıda sporcuların kullanımı bizim salonda kullandığını söyleyen baya kişi var bide söylemeyip kullandığı belli olanlar var ona dayanarak söylüyorum
biyolojim çok iyi değil ama son dönemde gerek tedavi amaçlı olsun gerek spor amaçlı olsun steroit kullanan kişiler artışta çevremdeİnsülin steroid yapıdaki hormon değil peptid hormon. Steroid yapıdaki hormonlar kolesterolden sentezlenir. Bunlar vücuttaki aldosteron, kortizol ve sex steroidleri. Tedavi amaçlı steroid alanlar genelde kortizol alır immun sistemi baskılamak için( kanserde astım hastalarında falan)
hastaların tedavi olayında gorillaxxx haklı.özellikle yanık tedavisinde anavar,tendon sakatlığı ve kas bağ dokusunda deca,karaciğer için ise primabalon depot kullanımı mevcut tıpta.kuzenler doktorda ordan biliyorum.mesela testo enethet flnda ikdidarsızlık ve bazı prostat şeyinde vardı sanırım onu tam bilmiyorum ama adamlar haftalık 100mg fln vuruyorlar.sporcular ise 1000mg vuruyor.birde gerçekten de artık 10 kişiden 2 tanesi iliaçlı.bizim salonda kolu 20cm olan bile ilaç basmış ama gelişememiş.10 kişiden 3 ü steroid mi kullanıyor ? Yapma bi bilgi kaynağın yok bişeyin yok hadi kanıtla