Steroid kullanmak kısır yapıyorsa Profesyonellerin nasıl çocukları var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Herkese merhaba abilerim
Herkes steroid kullanmak kısır yapıyor diyolar ama çoğu Pro vücutcuların çocuğu var hem adamlar yaz kış hiç steroide ara vermiyolar PCT bile yapmıyorlar
Ronnice coleman,Arnold Schwarzenegger,Flex Lewis,Juan morel,Evan centopani daha bir sürü kişi var
Merak ettiğim bu ilaçları adamların nasıl çocuğu oluyor

o adamalarla kendini bir etme bence :) pro sağlık edsteği alan kişiler ve binlerce dolar pct ayıran sporcurlar bunlar ;)
bende 6-7 kez küre girdim ama cocuğuim var gerçi ama benim kullandım kürlerde orta düzey ama sorun varsa çözümüde vardır bence eğer ortada bi kesinlik olsaydı çoğu kişi küre girmezdi ;)

Oncelikle genetik diye bahsettigimiz konu proflarda gerek vucudun simetrisi vs iken gerek vucudun ilaca verdigi tepkidir. Ilaclarin yanetkilerini kaldirabilen , rahatlikla yuksek dozlara cikabilen kisiler bu sporda yol alirlar.

Herkesin ilaca verecegi tepki farklidir. Testosterone icin bile kimisinde hicbir yanetki gostermezken, kimisinde asiri aromatize olabilir veya HPTA yi tamamen kapatabilir. Bu riskler arasinda cok da az olsa da HPTA ekseninde olusabilecek bir sikinti hipofizin tekrar cevap vermemesi veya testislerin cevap vermemesi ile karsilasilabilir (Arastirmalar bu riskin cok dusuk oldugunu gosteriyor ancak bu risk her daim mevcuttur)

Oncelikle genetik diye bahsettigimiz konu proflarda gerek vucudun simetrisi vs iken gerek vucudun ilaca verdigi tepkidir. Ilaclarin yanetkilerini kaldirabilen , rahatlikla yuksek dozlara cikabilen kisiler bu sporda yol alirlar.

Herkesin ilaca verecegi tepki farklidir. Testosterone icin bile kimisinde hicbir yanetki gostermezken, kimisinde asiri aromatize olabilir veya HPTA yi tamamen kapatabilir. Bu riskler arasinda cok da az olsa da HPTA ekseninde olusabilecek bir sikinti hipofizin tekrar cevap vermemesi veya testislerin cevap vermemesi ile karsilasilabilir (Arastirmalar bu riskin cok dusuk oldugunu gosteriyor ancak bu risk her daim mevcuttur)
Konu açılmışken, steroitlerin sperm Dna sını bozduğuyla alakalı bir makele okudunuzmu hiç? Dna yapısını bozan birsürü faktör var ama steroilere hiç denk gelmedim.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ciddi bir makalede steroid kullanan yarışçıların genelde kız cocugu oldugunu okumustum.bunu steroide baglıyordu orjınalını bulursam burada yayınlarım.
bu arada cok ciddi bir pct makalesi ve protokolleri geliyor çeviri olarak önceden buradan vereyim süprizi.
saygılar dilerim.
Ronnie coleman'ın 4 kızı var[DOUBLEPOST=1458644498][/DOUBLEPOST]
o adamalarla kendini bir etme bence :) pro sağlık edsteği alan kişiler ve binlerce dolar pct ayıran sporcurlar bunlar ;)
bende 6-7 kez küre girdim ama cocuğuim var gerçi ama benim kullandım kürlerde orta düzey ama sorun varsa çözümüde vardır bence eğer ortada bi kesinlik olsaydı çoğu kişi küre girmezdi ;)
Yok be abi yaş daha 13 benim steroide 3 4 yılım var :)

bu işin zirveleri olan o adamlar gibi senin de özel doktorların olursa steoridleri kullandığın halde senin de birden çok çocuğun olabilir.:)

bu işin zirveleri olan o adamlar gibi senin de özel doktorların olursa steoridleri kullandığın halde senin de birden çok çocuğun olabilir.:)
Haklısın abi :)[DOUBLEPOST=1458765764][/DOUBLEPOST]
yas 13 bunlari arastiriyorsan , ya ciddi sporcu olursun, ya da ..... :/
Abi Sporcu olmak hedefim bakalım şuan 13 yaşındayım daha benim gibi vücudu yaşıtımda göremedim :)

Abi Sporcu olmak hedefim bakalım şuan 13 yaşındayım daha benim gibi vücudu yaşıtımda göremedim :)
Bir foto paylaşabilirsin.[DOUBLEPOST=1458806490][/DOUBLEPOST]
Bir foto paylaşabilirsin.

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- 'Doping ve Hormonlar Bölümü'ne girmek ve paylaşım yapmak için üye yaşı en az 18 olmalıdır.

BodyForumTR.com sitesi Steroid/Doping kullanımına karşıdır!

Doktor kontrolünde olmayan steroid (ilaç) kullanımı kanser, kısırlık, jinekomasti (kadınımsı meme görünümü), kellik gibi bir çok ciddi sağlık problemlerine neden olabilir. Size tavsiyemiz; aşağıdaki öneriyi dikkate almanızdır.

-Steroid (ilaç) kullanmadan, doğru antrenman ve beslenme programlarıyla istediğiniz vücut seviyesine, kas ölçülerine ulaşabilirsiniz. Antrenman ve beslenme ile ilgili başlıklarımız aşağıdaki linktedir.

https://www.bodyforumtr.com/threads/bodyforumtr-kullanım-kılavuzu.79035/

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı