Steroid Satılan Siteler Hakkında

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ulashb

Üye
Herkese merhaba; kısa ve net bir şey sormak istiyorum.
********* bu tür site yayımı yasaktır(Site fransızcadan google translate ile çevrilmişe benziyor) *
Gibi siteler güvenilir midir? Bu şekilde alışveriş yapan arkadaşlar var mı, varsa deneyimlerini paylaşabilirler mi?
Eninde sonunda bu da satın alınan bir ürün ve doğru güvenilir satın alma yöntemlerini tartışmakta fayda olduğunu düşünüyorum.

*Site adı paylaşmak herhangi bir sorun teşkil ediyorsa konu kilitlenebilir malum link olmadan sorunun bir anlamı kalmıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
benm de merak ettiğim bi tane site vardı...balkan pharma ve bvs lab satıyor türkçe bi site...ne kada güvenilir cok merak edioyrum...pregnyl 1500lük bile satılıyor(eczanelerde bulmak imkansız)
kullanan var mmı siteyi acaba...gooogle 'a yazınca cıkıyo site zaten....

Site reklamı olmasın ismini yazmıyorum. Gen-Shı olarak gooogle da aratınca direk çıkıyor .Hazır paketler peptit vs vs... ne varsa satıyorlar ,paketler içinde pct için gerekenlerde mevcut .Gen-shı labrotories Türkiye yetkili satıcısı demiş sitede , bu konuda bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.(Gen-Shı ürünlerini kullanan varsa yorumlayabilirler)

Değerli üyemiz
Forumda steroid temini ile ilgili başlık açmak mesaj yazmak kural dışıdır.
Başlığınız geri dönüşüm kutusuna taşınmıştır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı