Steroid ve sac

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Enss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Enss

Üye
Merhaba arkadaşlar 24 yaşındayım ve 1 aylık steroid kullanmak istiyorum formda araştırdım ancak tam tam manasıyla sorularıma cevap bulamadım
benim sorum saçlarım seyrek ve steroid kullaniminda saç dökülmesini nasıl engelleyebilirim. Çeşitli ilaçlar önerlisede bunların steroidi notrledigi söyleniyor.
Acaba 1 ay steroid kullanımi ne kadar etkiler saçları? Steroid bırakıldığında saç için neler olur? Veya farklı önerileriniz nelerdir acaba ? Sadece 1 ay kullanıcam ve saç için sıkıntı olmasını istemiyorum.

octeniskrup'un bana verdigi cevap aynısını sormuştum başka konuda sagolsun cevapladı

SAc dokulmesi sorunu vea tehditi ( ailede dokulme) olanlarda steroidler ne yazik ki bunu hizlandirirlar ama DHT te donusmeyen steroidler genelde bu tur riskli grupta olmayanlarda pek sac dokmez.

Bolgesel DHT bloklama icin nizoral sampuan haftada iki kere kulanilabilir, proscar kullanilabilir ileri ki durumlarda her ne kadar tavsiye etmesem de.

Sac beslenmesi kanda olur ve steroid kanda dolaşacagi için dışardan etkisi olmaz diye yorumlar okumuştum kullanmayı çok istiyorum ama sadece önümde saç olayı var.

Sac beslenmesi kanda olur ve steroid kanda dolaşacagi için dışardan etkisi olmaz diye yorumlar okumuştum kullanmayı çok istiyorum ama sadece önümde saç olayı var.

aynen kardeşim aynı durum bende var deli gibi kullanmak istiyorum ama babamda saçlar döküldü baya kardeşim 17 yaşında onda başladı dökülme yanlarda biraz ben 19 oldum hicbir sey yok daha ama bakalım güvenemiyorum

octeniskrup'un bana verdigi cevap aynısını sormuştum başka konuda sagolsun cevapladı

SAc dokulmesi sorunu vea tehditi ( ailede dokulme) olanlarda steroidler ne yazik ki bunu hizlandirirlar ama DHT te donusmeyen steroidler genelde bu tur riskli grupta olmayanlarda pek sac dokmez.

Bolgesel DHT bloklama icin nizoral sampuan haftada iki kere kulanilabilir, proscar kullanilabilir ileri ki durumlarda her ne kadar tavsiye etmesem de.
Birde DHT steroidin zaten kendisi yazanlar var kafam biraz bulandı sanırım.

Testo enant , deca , boldenon gibi steroidler dht ye dönüşmez . Googleye dht türevi steroidler yaz onları kullanma daha mantıklı olur

Değerli üyemiz;
Konunuz kilitlenip kapatılmıştır.

Konu kilitleme sebepleri;
- Daha önce benzer bir konu açılmıştır.
Lütfen arama yapmadan konu açmayınız.

Arama Kelimeleri : ''steroid saç dökülmesi'', ''steroid yan etkiler'' , ''saç dökülmesi''

Yukarıdaki arama kelimelerini arama bölümündeki "sadece başlıklarda ara" sekmesini tıklayarak aratınız. Çıkan arama sonuçlarından sorunuza en uygun bulduğunuz başlığı inceleyiniz.Aradığınız cevabı bulamadığınızı düşünüyorsanız dahi sorunuzu o başlıkta sorunuz.Çok özel bir durum olmadıkça yeni başlık açmayınız.Aksi takdirde başlık kirliliğine neden olursunuz.

Lütfen 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız!
Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
Yukarı