stewartt
Üye
Yaklaşık 5aylık bulk programımla birlikte kullanacağım supplementlarım sürekli güncellenicek ve sizlerin yorumlarını bekliyorum.
Vücut tipi:Endomorf
Kilo:73,0
Bel:89cm
Göğüs:103cm
Pazu:35,5cm
Omuz:116cm
Body Günleri
Antremandan Önce
ymatize Elite Protein 1porsiyon (24gr protein)+Universal Creatine(5gr)
Antreman Sonrası
ymatize Elite Protein 1porsiyon+5gr Gaspari Nutrition Glutamine+Universal Creatine (5gr) %100 Katkısız elma suyu ile birlikte
Gece Yatmadan Önce :5Gr Gaspari Nutrition Glutamine
Off Günler
5gr Universal Creatine (Öğle yemeği ile birlikte)
17:00(ara öğünde) 1 porsiyon Dymatize Elite Protein+Gaspari Nutrition Glutamine(5gr)
Gece yatmadan önce:400ml Yarım yağlı süt+Dymatize Elite Protein+5gr Gaspari Nutrition Glutamine
Hertürlü eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum,diğer konularım için buyrun:
stewartt Yağ Yakım Günlüğü İçin Buyrun:stewartt yağ yakım günlüğü | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
stewartt Antreman Günlüğü İçin Buyrun:Stewartt Antreman Programı | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
stewartt Beslenme Günlüğü İçin Buyrun:stewartt bulking up..!! | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
Vücut tipi:Endomorf
Kilo:73,0
Bel:89cm
Göğüs:103cm
Pazu:35,5cm
Omuz:116cm
Body Günleri
Antremandan Önce

Antreman Sonrası

Gece Yatmadan Önce :5Gr Gaspari Nutrition Glutamine
Off Günler
5gr Universal Creatine (Öğle yemeği ile birlikte)
17:00(ara öğünde) 1 porsiyon Dymatize Elite Protein+Gaspari Nutrition Glutamine(5gr)
Gece yatmadan önce:400ml Yarım yağlı süt+Dymatize Elite Protein+5gr Gaspari Nutrition Glutamine
Hertürlü eleştiri ve yorumlarınızı bekliyorum,diğer konularım için buyrun:
stewartt Yağ Yakım Günlüğü İçin Buyrun:stewartt yağ yakım günlüğü | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
stewartt Antreman Günlüğü İçin Buyrun:Stewartt Antreman Programı | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu
stewartt Beslenme Günlüğü İçin Buyrun:stewartt bulking up..!! | BodyForumTR Vücut Geliştirme Forumu