Stress Altinda Vg yapilabilir mi ? Yoksa bu durum yeni sorunlata yol acar mi ?

can_man

Üye
Merhaba arkadaslar bi yerde duyduguma gore yogun stress altindakilere vg onermiyolar hatta hic baslamamalsrini soyluyolar benim 2.5 ay oldu profosyonel antremanli olarak baslayali ancak son zamanlarda psikeolojik olarak coktum yani delirdigimi dusunuyorum ilac kullanmaya baslayacam dayanamaz oldum bide bende panik atak var sanirim bundan bi hafta once kedi cok ufak duzeyde elimi cizdi kedi gayet saglikliydi 1 hafta kadar gozlemledik gayet iyi gorunuyodu doktora gittim bugun dayanamayip doktor korkmam gerektigini tip litareturunde boyle olay gorupmedigini sadece teorik olaraj oldugunu soyledi. ben saahtan beri makeleler okudum ilk olaydan sona yaranin hemen yikanmasi %90 dusuruyomus ben tendirdiyotta kullandim.olaylari istemsiz onada bagliyorum 4 gun oldu spor yapamiyorun cunku bogazlarimda sisti ruhsal cokuntu yasiyorum bi yandan spora birakmalimiyim ayrica ogrenciyim kariyerimde var iyi bi sekilde onunda sitresi var okullar acilacak bilmiyorum tavsiyelerinize gercekten cok ihtiyacim var simdiden tesekkurler.

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 20:53 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:26 ----------

Kimsenin bi bilgisi yok mu ?

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 21:03 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 20:53 ----------

Lutfen yardimizina ihtiyacim var delirmek uzereyim

Şahsi olarak spora ara vermen düşüncesindeyim. Çünkü ; stresliyken yapacağın işe tam odaklanamassın, konsantre olamazsın ve işini iyi yapamassın. Düzelince tekrar başlarsın.

İlgili doktora gidip danışmanı öneririm psikolojik falan diyorsun da belki bir problemin vardır bilmediğin doktor teşhis koyabilir tedavi olup rahatlayabilirsin , kendi kafana göre teşhis yapman ne kadar doğru olur bilmiyorum.

kısa süreli moral bozukluğu varsa vg sporu yapılabilir hatta ilaç gibi gelir fakat yoğun bir stres içindeysen vg sporuna gereken önemi gösteremezsin kafan hep başka yerde olacaktır iyi uyuyamayacaksındır beslenmeni aksatacaksındır ve sonuçta boşa kürek çekmiş olacaksın pozitif düşünce bu sporda çok önemli vg sporunu yapan bir kişinin aslında bir eli yağda bir eli balda olmalı bicepsi tricepsine denk gelmeli
icon10.gif
yoksa istenilen sonuç alınamaz

tabiki doktor tavsiyesi almanı öneririm
ancak ben kendimi stresli hissttiğimde ya açık havada yürüyüş yaparım ya body yaparım
body yaptımmı üstümdeki bütün stress gidiyor

Back
Yukarı