Selam arkadaşlar kilo almaya çalışıyorum fakat suda içiyorum,Kendimi tam olarak aynı tartılmak istiyorum ama tartılamıyorum büyük ihtimalle sıvıları çok tükettiğim için olabilir.Bir 66 oluyor bir 67 bir 69 bir 70 vücudumdaki içtiğim sular ne zaman tamamen gider
Evet biliyorum ama o günün öncesindeki gün içtiğim sular ağırlık yapıyorEn iyi tartı zamanı sabah aç karnına yapılandır. Uzın bir uyku evresinden sonra gecede yemek yememişseniz muhtemelen kısmende olsa doğru sonuca ulaşırsınız.
Ozaman o doğruysa 1 haftada 3 kilo mu aldım bence yanlışsabah kaltığındaki kilon gerçek kilondur
Şöyle söylüyüm size dolu olarak yemek yiyince 70 71 oluyor tuvalete girince tam 69 oluyor ama vücudumda su olduğunu hissediyorum karnımda dolaşıyor yani1 haftada 3 kilo alınabilir imkansız değil ama siz sabah 70 çıkıyorsanız ertsei gün 67 çıkıyorsanız o zaman bir sorun var demektir
belki çok su içiyorsundur mesela ben 76.5 kiloyum tuvaletten çıkınca en fazla yarım kilo oynama oluyor , günde tükettiğim su miktarı 1 litre ya vardır ya yoktur . belki sen 3 litre falan içiyorsundur ondan oluyodurŞöyle söylüyüm size dolu olarak yemek yiyince 70 71 oluyor tuvalete girince tam 69 oluyor ama vücudumda su olduğunu hissediyorum karnımda dolaşıyor yani
Peki içtiğimiz sular ne zaman tamamen boşalır biliyor musunbelki çok su içiyorsundur mesela ben 76.5 kiloyum tuvaletten çıkınca en fazla yarım kilo oynama oluyor , günde tükettiğim su miktarı 1 litre ya vardır ya yoktur . belki sen 3 litre falan içiyorsundur ondan oluyodur