Karasan dedi:adam balet...
demis saydam.
Heheheee!
Guzel benzetme, bir makalede de, toplama kampi kackini gibi diyorlardi.
Clarence Bass, "ripped" kosesiyle meshurdu muscle and fitness'ta, ama artik makalelerini goremiyorum dergilerde.
Bildigim kadariyla amcamin meslegi muhasebecilik, ama sporla icli disli, kendi boy kategorisinde, +40 Mr. America sampiyonlugu var.
Yazilarindan en cok aklimda kalan, donemsel calismanin onemini vurguladigi bir yazi dizisiydi, vucudun nasil adim adim peak kondusyona cikarilabileceginden bahsediyordu.
Onun disinda, yamuk keltoş kafasi ve giydigi strech taytlariyla gayet seksi bir ihtiyar![]()
Karasan dedi:Teşekkürler HSD, hala Muscle Fitness okuyorum ama eski sayilarini alarak takip ediyorum, malum taze taze almaya kalksan 20 YTL. civari, 6,5 YTL. olan bir seye 20 YTL. vermeye aciyorum.
Zamaninda All Natural Muscle Development diye bir dergi vardi, onu cok severdim, Mike Mentzer, John Romano, Rick Wayne'in yazilari vardi.
Bunlar disinda, Flex ve MuscleMag'te aliyorum buldukça.
Sen takip ediyor musun yabancı yayınları?
aşkolsun kardeş yaparmıyım öyle şey benKarasan dedi:Seve seve paylasirim, ozellikle senin photoshop hilelerinin gazabina ugramamak icin![]()
Pump Forever dedi:MErhaba
Benim su anda Hillside'da hocam Ahmet Enünlü... en az 63 yasında diye biliyorum... ve Yunanistanda 1 sene once dunya +60 ikincisi... yaa bi insan, 60 yasinda halen kitlesini kaybetmemis olur mu? diyenlere mukemmel bir ornek... suratina bakmazsaniz, yasina maksimum 45 dersiniz
SAygılar