Subway Hindi Gogsu

khephnes

Üye
RPLC_turkey_breast.jpg

Disardayken yenilebilecek en iyi seceneklerden biri, besin degeri olarak hic de fena sayilmaz. Besin deger tablosu 6 inc (15 santim) ekmege gore hesaplanmis. Soz konusu urunun fiyati 5,90.

Ve bildiginiz uzere Subway'de dilediginiz ekmek turunu secip, yine suslemelere (iceberg, domates, zeytin, jalapeno vs) ve sos/baharatlara kendiniz karar verebiliyorsunuz.

Urunun besin degerleri ise soyle;

Kalori: 280
Yag: 3,5 gr
Karbonhidrat: 46 gr
Seker: 7 gr
Protein: 18 gr

karbonhidrat çok fazla iyi bir besine benzemiyor

Karbonhidratinin neredeyse tamami ekmekten geliyor ve kepekli ya da cavdar ekmegi tercih edebiliyorsunuz.

Bu fiyat araliginda besin degerleri daha iyi ve daha lezzetli, disarida yenilebilecek bir sey bilmiyorum ben. Bence kesinlikle tercih edilebilir. Ayni zamanda Subway, Amerika'da bodybuilding-friend olarak anilan fastfood mekanlarindan birisi ve Turkiye'de baska BB-friend bir fastfood mekani oyle saniyorum ki yok.

Bu arada Subway'lerde bu ara Over Roasted Chicken (tavuk fileto) 4,75 ve onun da besin degerleri oldukca iyi;

Kalori: 320
Yag: 5 gr
Karbonhidrat: 47 gr
Seker: 8 gr
Protein: 23 gr

Tahilli ekmekle beraber 30 cm tavuk fileto 46 gr protein eder günlük protein ihtiyacının 3/1inden fazlasi, daha ne olsun gayet başarılı..

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Back
Yukarı