SuperFresh Pizza King

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan diego7
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

diego7

Üye
SuperFresh Pizza King
100 gramda
enerji.................269 kcal
protein...............10.2 g
yağ.....................9.7 g
karbonhidrat.......35.8 g

Hazırlaması çok kolay, tadı harika,kilo almak isteyenler için bire birthums:

ama ben hazır pizza da Dr. Oetker'i tavsiye ederim tadı diğerlerinden çok daha güzel,hamuru daha çıtır :D

Ben kendim yapmistim bir kere incecik kepek hamurlu,ton balikli,tavuklu,zeytin,domates,biber,misir vs. cok guzeldi.ben disardaki urunlerin besin degerlerine inanmiyorum..

bunlar otomatik mesaj forumlara girip bir sekilde otomatik link atıp forumun içine ediyorlar maksatları insanlar meraktan veya yanlışlıkla bassın kendi linklerine yönlensin veya hit alsın
bazı forumlarda bunlardan geçilmiyor önlemi alınır yakında sanırım.

Sporcu beslenmesinde şarküteri ve hazır gıdaların tüketilmesi doğru olmasa da arada kaçamaklar yapmak gerekebiliyor. Fırından alınan susamlı ekmek hamuru, hazırlanacak domates sosu ve kendi seçiminiz olan malzemelerle evde hiç bir yerde yemediğim kadar güzel pizza yapıp götürürüm. Sipariş edilecekse Dominos, restaurantta yenecekce Pizza Hut, marketten alınıp fırına sürülecekse Bim'de satılan pizza iyidir. Bim'in pizzası hazır gıda olarak satılanlar için de en malzemesi bol pizza olmasının yanında en ucuzu da...

BİM'in pizzasından almayı düşünüyordum ama tadını bilmediğim için tereddüt ediyordum bi de beğenmezsem geri kalanı çöpe gidiyordu
en yakın zamanda deneyeceğim

ama ben hazır pizza da Dr. Oetker'i tavsiye ederim tadı diğerlerinden çok daha güzel,hamuru daha çıtır :D

hazır pizzalar içinde bende dr.oetkeri tek geçerim açıkcası lezzet olarak.fakat fiyat/perf olarak pek tatmin edici değil.pınarın 4 lü küçük paketleride güzel oluyor.

dr. oetkerden başkasını düzgün bir şekilde yiyemedim ne yazık ki.verdiğim paraya değiyor açıkçası.sadece mısırı ve mantarı eksik.
ve yağ oranı da biraz fazla.

Back
Yukarı