(Yaş 16 Boy 1.75 Kilo 65) [6 Aydir BB Yapiyorum]
Arkadaslar Bu Ürünü Kullanmak İstiyorum.Haftanin 4 Günü Salona Gidiyorum.Spordan 30-40 DK Önce Kullanin Demis Ama Kac Gr Kullanacağız ? (1 Olcek Kullanacağım Muhtemelen Ama Kac Gr 1 Olcek)
içinde ölçeği var 2 ölçek iyi etki ediyor.herhangi ishal vakasıyla karşılaşmadım.(Yaş 16 Boy 1.75 Kilo 65) [6 Aydir BB Yapiyorum]
Arkadaslar Bu Ürünü Kullanmak İstiyorum.Haftanin 4 Günü Salona Gidiyorum.Spordan 30-40 DK Önce Kullanin Demis Ama Kac Gr Kullanacağız ? (1 Olcek Kullanacağım Muhtemelen Ama Kac Gr 1 Olcek)
bu ürünün en önemli özelliği demarları genişletmesi . damarlarım çıkmadı demişsin ama 1-2 güne farkı görürsün. burun kanaması yine damar genişlemesinden olmuş olabilir . belki burundaki kılcar damarlardan birinde birşeyler olmuştur?
bu benim fikrim ama sonuçta bu devam ederse mutlaka doktora görün derim .
super pump 250 yi bende çok aşırı derecede uykusuzluk yaptığı için bıraktım.şu an animal pump kullanıyorum ama super pump 250 ile arasında çok fark var . animal bitince jack 3d kullanıcam . bu üründe de aradığımı bulamazsam uykusuzluğa rağmen SUPER PUMP 250 ye devam ederim .
muscletech nitrotech hardcore pro serisini kullanıyorum ve 2 haftada kas olarak 3 kilo aldım tavsiye ederim...
Bende bir kutu bitirdim bu üründen memnum kaldım,2 ölçekle başladım fazla verim alamadım ama 3 ölçekte kendi ni hayli hissterdi yarın ikinci kutuya başlıyorum,başarılı bir ürün.
Bende bir kutu bitirdim bu üründen memnum kaldım,2 ölçekle başladım fazla verim alamadım ama 3 ölçekte kendi ni hayli hissterdi yarın ikinci kutuya başlıyorum,başarılı bir ürün.