SuperPump 250 800 GR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mugo66
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 132 54,5%
  • Orta karar

Votes: 78 32,2%
  • Başarısız

Votes: 32 13,2%

• Total voters
    242
(Yaş 16 Boy 1.75 Kilo 65) [6 Aydir BB Yapiyorum]

Arkadaslar Bu Ürünü Kullanmak İstiyorum.Haftanin 4 Günü Salona Gidiyorum.Spordan 30-40 DK Önce Kullanin Demis Ama Kac Gr Kullanacağız ? (1 Olcek Kullanacağım Muhtemelen Ama Kac Gr 1 Olcek)

Arkadaslar Bu Ürünü Kullanmak İstiyorum.Haftanin 4 Günü Salona Gidiyorum.Spordan 30-40 DK Önce Kullanin Demis Ama Kac Gr Kullanacağız ? (1 Olcek Kullanacağım Muhtemelen Ama Kac Gr 1 Olcek)

:) kutunun içinde ölçeği çıkıyor onunla bir ölçek ile başla ?
kaç gr 1 ölçek ne demek ????
bir ölçek demek bir ölçek işte ?

içinde ölçeği var 2 ölçek iyi etki ediyor.herhangi ishal vakasıyla karşılaşmadım.

bu gün antremandan 2 saat önce 2 öçek muscletech nitrotech pprotein 30-40 dk önce de super pump 250 2 tam ölçek aldım ve antremanım daha öncekilerden daha iyi geçti diyebilirim bu arada damarları falan çıkartmıyor en azından şimdilik daha 3. kullanışım ama ürünün vücuttaki yağları enerjiye çevirme özelliği var definasyon döneminde çok işi yarayacak bir ürün olduğunu düşünüyorum...ishal olayı daha önce olmuştu ama protein tozuyla aynı zamanda almıştım bu gün 1 saat aralıkla aldım ve ishal olmadım yalnız akşam evde burnum kanadı bunun nedenini anlamış değilim...bunun neden olabileceğine dair fikri olan varsa bilgilendirirse sevinirim...

bu ürünün en önemli özelliği demarları genişletmesi . damarlarım çıkmadı demişsin ama 1-2 güne farkı görürsün. burun kanaması yine damar genişlemesinden olmuş olabilir . belki burundaki kılcar damarlardan birinde birşeyler olmuştur?
bu benim fikrim ama sonuçta bu devam ederse mutlaka doktora görün derim .

super pump 250 yi bende çok aşırı derecede uykusuzluk yaptığı için bıraktım.şu an animal pump kullanıyorum ama super pump 250 ile arasında çok fark var . animal bitince jack 3d kullanıcam . bu üründe de aradığımı bulamazsam uykusuzluğa rağmen SUPER PUMP 250 ye devam ederim .

Özellikle biceps idmanından sonra inanılmaz bir sertleşme yapıyor kollarda.Yukarı kaldırmakta zorlanıyorum!Tad olarak fruit punch berbat.Acayip bi mide bulantısı yaptı bende.Zaten bb.com daki yorumlara göre kusan çokmuş.Bakalım blue raspberry nasıl.

bu ürünün en önemli özelliği demarları genişletmesi . damarlarım çıkmadı demişsin ama 1-2 güne farkı görürsün. burun kanaması yine damar genişlemesinden olmuş olabilir . belki burundaki kılcar damarlardan birinde birşeyler olmuştur?
bu benim fikrim ama sonuçta bu devam ederse mutlaka doktora görün derim .

super pump 250 yi bende çok aşırı derecede uykusuzluk yaptığı için bıraktım.şu an animal pump kullanıyorum ama super pump 250 ile arasında çok fark var . animal bitince jack 3d kullanıcam . bu üründe de aradığımı bulamazsam uykusuzluğa rağmen SUPER PUMP 250 ye devam ederim .

ilgin için teşekkürler o günden sonra burun kanaması yaşamadım ve dozu günde 3ölçeğe çıkardım muazzam bi artış hissediyorum çalışırken ama msj satimdende anlaşılacağüı üzere şu an saat 0.42 ve gram uykum yok ama gelişim derseniz 1 haftalık kullanıma rağmen inanılmaz bir gelişme var sanki 1 aylık gelişmyei 1 haftada yaşadım diyebilirim tabi bunda kullandığım protein tozununda etkisi var super pump 250'e devam edeceğim çok güçlü bir supplement...

bence de en iyi nox ürünlerinden biri , dediğim gibi uykusuzluğa rağmen tekrar kullanmayı düşünüyorum . sağladığı gelişim için de sana katılıyorum . bu arada kullandığın protein hangisi şu an ?

muscletech nitrotech hardcore pro serisini kullanıyorum ve 2 haftada kas olarak 3 kilo aldım tavsiye ederim...

muscletech nitrotech hardcore pro serisini kullanıyorum ve 2 haftada kas olarak 3 kilo aldım tavsiye ederim...

:) şu an ben de aynı ürünü kullanıyorum ve 2.haftamdayım
ancak tek far super pump 250 yerine animal pump kullanıyorum ve dediğim gibi super pump 250 almadım diye pişmanım.

Ürün'ü ilk defa bugün gördüm, araştırdım ve özellikleri aradiğim gibi. BSN no xplode alıcaktım fakat forumumuzun sponsoru olan sitede temin edilmediğinden dolayi bu ürünü almayi tercih ettim. Kullanmaya başladıktan sonra etkılerını paylaşırım..

Bende bir kutu bitirdim bu üründen memnum kaldım,2 ölçekle başladım fazla verim alamadım ama 3 ölçekte kendi ni hayli hissterdi yarın ikinci kutuya başlıyorum,başarılı bir ürün.

Bende bir kutu bitirdim bu üründen memnum kaldım,2 ölçekle başladım fazla verim alamadım ama 3 ölçekte kendi ni hayli hissterdi yarın ikinci kutuya başlıyorum,başarılı bir ürün.

Değerli saydam, ürünü ziyan etmek istemiyorum. Nasil bir kullanım şeklı onerirsin? Yarin başliyorum bende ürüne ilk kutum olucak inşallah:)

İlk başlarken en fazla 2 ölçek idman öncesi(30-45 dakkika önce) bir hafta sonra 3 ölçeğe çıkabilirsin,bunlar kutunun üzerinde de yazıyor.

Değerli arkadaşlarim bu ürünü Optimum whey ve amino 2222 ile kombine nasil edeceğim? Tam bi kullanım programi yapilabilir mi ? Amino ya gerek yok mu yoksa? Protein tozu ile bunu nasıl kullanmalıyım?

Off günlerde nasıl kullanıcaz arkadaşlar lütfen yardım

ben whey'i öğlenden sonra 15.00-16.00 civarı alıyorum 2 ölçek olarak... super pumpu da akşam 18.30'da 3 ölçek olarak alıyorum idmanım 19.15 te başlıyor idmandan hemen sonra tekrar 2 ölçek whey alıyorum...amino kullanmıyorum ama kullansaydım eğer sabah kalktığımda ve akşam yatmadan önce olarak eklerdim bu kombinasyona...bu arada protein tozuyla aynı anda almanazı tavsiye etmem sonuçları pek iyi olmaz..

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 16:35 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 16:32 ----------

off günlerde kullanmıyorum ben ama illede kullanacaksanız sabah kalktıktan 1-2 saat sonra 1ölçek olarak alabilirsiniz bence

Bugün antremanımda ilk kez 1 ölçek kullandım. Her supplement farklı bünyelerde farklı reaksiyonlar gösterebilir ama ürün kesinlikle pazarlama stratejisiyle şişirilmiş boş bir supplement değil :) yurtdışı forumlarındanda okuduğum kadarıyla fiyatı ürüne bir eksi olarak yansımış. Lakin etkileriyle herkese tavsiye edeceğim bir ürün oldu ilk günden..

2 ölçek bende ilk başlarda baya etki etti ama dünki antremanda sıkıntılıydım bastığım kiloların 5 kilo altında kaldım.3 ölçek nasıl bir fark oldu ağırlıklarda.Birde antreman öncesi karbonhidrat alamıyorum iş çıkışı çok geç oluo makarna falan yedikten sonra (1.5 saat sonra) gitmek.Bunun etkisi olmuş olabilirmi?Ofiste yiyebileceğim karbonhidrat tavsiyesi verebilirmisiniz..

Arkadaşlar ürünü 3. kez antremanımda kullandım. Ben aç karnına almıyorum yalnız.. Kötü birşey olurmu merak ediyorum. Yemekten sonra alıyorum. Gerçekten farkedılır bı güç verdı 2,5 ölçek atıyorum tadı fena değıl bazı arkadaşlar çok abartıyor. Ne ıshal ne uykusuzluk hıç bır kötü bırşeyle karşılaşmadım. Bu tür şeyler yaşayanlar olabılır ama unutmayalım kı tadı iyi olan herşey çoğunlukla yağlı ve zararlı oluyor. Denenmeli. Bunun yanında Optimum whey ve Amino 2222 Kullanıyorum. Kullanım şeklimi söyliyim ;

Sabah kalkış kahvaltıdan önce whey,
Ant. önce 4 amino ve superpump ( 45 dk once ),
Ant. sonra whey protein ve 4 amino
Son olarak off günlerde 1 öğün whey içiyorum bu kadar. Kollarım da antreman sırasında belirtmeden edemeyecegım dehşet bir şişme oluyor eskıden bu kadar çok basınç olmuyodu. Şişmeden kastım elbettekı ölçü almadım sadece maksimum şişlikte hissediyorum. Biraz psikolojik etkiside olabilir tabii. Kg'ma göre sağlam çalışırım:) Güzel bi supplement

Son düzenleme:
Back
Yukarı