SuperPump 250 800 GR

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mugo66
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Bu ürün sizce nasıl ?

• Çok iyi

Votes: 132 54,5%
  • Orta karar

Votes: 78 32,2%
  • Başarısız

Votes: 32 13,2%

• Total voters
    242
Superpump

1-acayip odaklanma bunu ( kafein ile uykudan uyandırıyor ve midem bişiler yaparak açlığımı büyük oranda kesiyor ) ben bunları fark ettim

2- performasın rahat 2-3 katına kadar zorluyorum , damarlar büyüyor gözle gördüm

3- baya bi işeyesim geldi bunuda atlamadan geçemicem yani vücutta su tutmuyor atiyor , normalde benim vücut çok su tutar

Benimde kullanalı iki hafta olacak.Ama daha öncede dediğim gibi bi güç artışı söz konusu olmadı.Hatta göğüs günlerinde daha çok zorlanmaya başladım diyebilirim.
Ama dediğiniz gibi bir hacim kazanma söz konusu tabi antraman esnasında.Superpump küçük kas gruplarını özellikle bicepse çok güzel hacim veriyor.Bu forumda gaspari team diye bir başlık ve bu başlıkta superpamp250 kullanıcıların yorumları var.
kimisi sizin gibi güç artışı olduğunu söylüyor kimiside kesinlikle sadece pump etkisi olduğunu güç artışı olmadığını söylüyor.
Kutunun bitmesini bekliyorum bitene yakın performansta bir artış olursa yenisini alacağım olaki hala aynı devam ederse altarnatif bir nox ürünü ne bakacağım.

spor esnasında degil benim hacim artışı devamlı kas kütlesi oldu , pumpin bende bir hacim artışı yarattıgını sanmıyorum sadece üste benim yazdıklarım bizzat oldugu gördüm kendimde

vallaha bünyeden bünyeye fark var biraz pump biraz odaklanma birazda kendime gaz verme mesela normalde ağırlıgı 10 kilo kaldırıyorsan bugün 10 kg ağırlığı alma 15-20 kg al ama kaldırırım die motive et normalde hiçbir şey kullanmassan kalmaz kalır o ağırlık havada ama pump kullandığında +güç veriyor kendini pancar gibi kızartıyorsun ve bagaraa bagaraa kaldıramadıgın ağırlıgı kaldırıyorsun olay burda bence ben bunu kendimde gördüm hee sonra ne oluyor ertesi gün daha kolay kalkıyor 20 kg , ben birazda bu şekilde çalışıyorum...

Bu günkü antramanımda 2 ölçek deneyeceğim.
Hala güç konusunda bir artış olmazsa jack3d almayı düşünüyorum.
demekki bünyeden bünyeye göre değişiyormuş.Başka kişilerdede oldukça güç artışı olmuş

Dün 2 ölçek içerek antıramana gittim.1 Ölçek faydalı olmamıştı bana.ama herkeste olan uykusuzluk durumuda söz konusu olmadı mışıl mışıl uyuyabiliyordum hergece.fakat dün 2 ölçek içtiğimde inanılmaz bir ateşlenme bastı vucudumu.alev alev yanıyordum sanki ama bu alevliği dışa vuramadım bi türlü.set aralarında devamlı tuvelete gidiyordum içim bulanıyordu.Birde dün göğüs çalışma günümdü 1 ölçek işe yaramadı 2 ölçek nasıl olacak dedim ama eski çalışma ritmimi bile yitirdim.son set bench press te 100 kg ile 3 tekrar atardım dün 90 kilo ile atamadım.sanki superpum 250 bana güç katacağına aksine benden gücümü almış gibiydi.aynı zamanda da dün bi türlü uykuda uyuyamadım.dozu artırmamadan olduğu için sanırım.Forumdaki herkesin dediği gibi suplementler her bünyede aynı etkiyi göstermez denemek lazım. ben denedim bu nox ürünü bana göre kesinlikle değil.birde jack3d yi deneyeceğim.

neyse kardeş madem sana yaramıyor superpump :( bsn-noxplode oda iyidir dene istersen , ama seninki pek bi acayip güç kesilmesi ilk defa duydum ALLAH ALLAH ama yanman ısı artışı yağ yakımı ile ilişkisi var normal pumpta aynısı L-carnitine dede var ısı artırıp yağ yakımı ve başlangıç enerjisi veriyor , bende bi sorun durmadan wc gitmem , uykumda bi problem yok bide açken içersem açlığı dindirmek için midemi bulandırıyo superpump ama açlık hissetmiyon gerçekten fakat mide öz suyun agzına agzına geliyo oda kötü onun için mümkün oldugunca tok içiyorum ve spor esnasında tok kalmaya çalışıyorum çünkü bende 1-2-2,5 saat etkisi devam ediyor hissediyorum.

Merhaba arkadaşlar ve abimlerim ben birşeyi danışmak istedim onun için bu yüzdende siteye üye oldum...

Ben gasparin superpump 250 ankaradan bir yerden aldım ( spor ürünleri satan bi dükkandan) ,

eve gittim ve ürünü etiketini açtığımda yarısına kadar boş olduğunu gördüm yani toz içerigi yarısına kadar dolu idi...

Normalmi bu yoksa iyi bir kazıkmı yedim ?

Cevaplarınızı bekliyorum iyi günler diliyorum...

******den aldıysan bnde de öyleydi..sanmıyorum sahte oldugunu bakanlık onayı fln var..ama gene de benim düşüncemdir bilemem net olarak:)

ama şok oldum şu an itibariyle, 2 haftadır kullanıyorum şu ürünü, niye yan etki yok neden gelişme pump olmuyo diye soruyodm kendime..sahte mi acaba diye düşünmeye başlamıştım..başlarda bulamamıştım ölçeği, sonra bir yerde okumustum 3 çay kaşığı alın diye yazıyordu, şansa bi bakıyım şu kutunun içine dedim megersem ölçeği varmış te dibe girmiş..ölçeği de maşallah benim aldıgım 3 çay kaşıgının 2 katı kadar..

umarım etkisini görememem salaklıgımdan, 3 ölçek yerine 3 çay kaşıgı kullanmamdan kaynaklanıyordur, bi kullanalm bakalm şimdi bolcana sonra yorumlarımı bn de yazıcm buraya:))

Mesajınız otomatık olarak birleştirilmiştir---------- mesajın eklendiği saat 00:49 ---------- ilk mesajın gönderildiği saat 00:28 ----------

bir de arkadaşlar, bu ürünü bırakınca kollardaki kalınlaşma fln gitmiyor değil mi, öyle anlık bir pump etkisi değil di mi bu??

tamam aynı yerden aldık...

kardeş sahte degilde ben sahte oldugunu düşünmedim bu kadar reklam felan yapan yerdede , içinde almışlarmı acep alıp tekrarmı paketlediler yaa 1 ay oldu bitmeye başladı bu nasıl iş anlamadım gitti ,

:) bende ilk kullandım bunu üzerinde ucu beyaz bişi var , ' laa bu nedir dedim az eşeledim sahilde kum eşeler gibi baktım kepçe :D '

etkisini görüyorum bu arada ama yarıya kadar dolu olması kıllandırdı açıkçası normaldedemi böle yoksa ******den alanlardadamı böle yok yine alıcam ama başka yerdenmi alim yoksa ( normalde böle ise ) burdan alcam...

evet doğru yazmıs arkadaş, 40 servis yazıyo, 1ay fazla bile..ama işte açıkçası öle jelatin fln olmayınca her ne kdr bakanlık onayı da olsa dogru, insanın içine kurt düşüyo..dısında ufacık bi jelatin vardı sdc onu da yapması büyük iş değil.. bn de 2 gündür 1 ölçek kullandm psikolojik midir nedir pek bi hoş geldi şişkinlik fln :) herkes böle yazdıgına göre vardır bi hikmeti, heralde tozun etkisinden şişkindir, 2. kutuyu alıcz gibi...

bir de şu şişkinliği çok kullananlardan öğrenmek lazım,okudum ama bulamadm, kullanmayı bıraktıktan sonra inme oluyor mu??

forumda da şu ****** olayına açıklık gelse iyi oluck, internette hiç hoş olmayan görüşler var, insanın kafası karışıyor..

merhaba arkadaşlar. yaklaşık 2 yıldır vg sporu yapıyorum. yaz ayında gerçirmiş olduğum ufak bi kazadan dolayı 3-4 ay ara verdim son 3-4 ay önce başaldım. ister istemez 4 aylık aradan sonra hamlık ve çöküş oluyor. son 3-4 ayda yeni yeni toplamaya başladım. 23 yaşında 1.84 boy 87-89kg kg ölçülerimi son 2 aydır almadım tam hatırlamıyorumda ama kol 38-39 oldu (soğukken). ultimate prostar whey protein+ultimate amıno 2002 kullanıyorum creatine başlıcam weider pure creatin (1 ay önce bıraktım)
asıl sorum:ağır kilolara girebiliyorum ama bi müddet sonra gücüm yetmiyor göğüs önkol çalıştığım gün göğüste iyiken ön kolda perttim çıkıyo vs. performas artıcı alıcam

1-SuperPump 250 800 GR ve Gaspari Nutrition PlasmaJet düşünüyorum. hangisini almmamı tavsiye edersiniz kimisi ikisine kullanıyorum demiş kimisi aynı anda kullanılmaz demiş.
2-benim hakkımda Gaspari Nutrition PlasmaJet var. sizin değerli fikirleriniz ve tecrübelerinizi almak istiyorum.
3-ve bunların yanına atıyorum SuperPump 250 800 GR kullanıyor testestron salgılayıcı creaitin vs kombinasyonlar yapmışlar. nasıl bi kombinasyon yapmalıyım?
4-creatinle PlasmaJe veya SuperPump kullanırsam zarar verirmi?

evet doğru yazmıs arkadaş, 40 servis yazıyo, 1ay fazla bile..ama işte açıkçası öle jelatin fln olmayınca her ne kdr bakanlık onayı da olsa dogru, insanın içine kurt düşüyo..dısında ufacık bi jelatin vardı sdc onu da yapması büyük iş değil.. bn de 2 gündür 1 ölçek kullandm psikolojik midir nedir pek bi hoş geldi şişkinlik fln :) herkes böle yazdıgına göre vardır bi hikmeti, heralde tozun etkisinden şişkindir, 2. kutuyu alıcz gibi...

bir de şu şişkinliği çok kullananlardan öğrenmek lazım,okudum ama bulamadm, kullanmayı bıraktıktan sonra inme oluyor mu??

forumda da şu ****** olayına açıklık gelse iyi oluck, internette hiç hoş olmayan görüşler var, insanın kafası karışıyor..
****** hakkında tek bir olumsuz yoruma rastlamadım.
Siz nerede gördünüz?

belki doğru ifade edemedim ama forumlarda amerikan pazarı hakkında olumsuz yorumlar mevcuttur. özellikle amerikan pazarıdır, bir çok ürün sahtedir, özellikle saatler, giysiler sahtedir gibi bir çok yoruma rastladm..

özellikle ******i kötüleyen yorumlar açıkçası yok ama ******den emin olamadıgını yazanlar çok..bunun sebebi de amerikan pazarındaki sahte ürünlerin yanında olmasıdır muhtemelen..insanın aklına kurt düşüyo tabi, körle yatan şaşı kalkar misali..ayrıca bir çok forumda ****** yöneticilerinin uyarısı da bulunmaktadır, bu da kötü olan yorumlar için yapılıyor sonuçta..

en nihayetinde güvendik ordan aldık ama :) etkilerini de yavaş yavaş görmeye başladm, kurt düşmesine ragmen sahte oldugunu düşünmemeye basladm o yuzden..

arkadaşlar ben kesinlikle kötülemiyorum ******i , dükkanına gittim aldım gayette memnunum ama merak ettim bu tartişma kısmında nerdeyse herkes gasparin superpump 250 kullanmıştır heralde , gasparin superpump 250 ambalajından ilk açtıgında sizindemi yarıya kadar dolu oldugunu gördünüz yoksa az bir boşlukmu vardı , benimki baya baya yarıya kadar boştu ondan içime kurt düştü yoksa diger aldıgım protein tozu veya amino asitlerden memnunum ondan sordum...

Aldığınız ürün Kocaman Gıda ithalatı bakanlık onaylı üründür... 40 servis 800g dır... Ürünlerin ağzına kadar dolu olması şart değil mühim olan üzerinde yazdığı kadar ürün ihtiva etmesidir... Birçok protein kutusuda benzer şekilde yarısına kadar doludur... Mühim olan kutu değil üzerinde yazan miktarın gram olarak içinde bulunmasıdır... Bunu kullandığınız servis ilede hesaplayabilirsiniz kabaca... Yada ürünü bir markete rica edip tarttırmakta mümkündür eğer şüpheniz olursa... Meyve sebze için kullanılan hassas tartılar her markette mevcut...

Son düzenleme:
superpumpın yarısına geldim antreman sonrası pump etkisi güzel ama sorum başka benim..
bu ürün bsn no explode ve cellmass ile kullanılabilir mi? hangisi ile aynı amaçlı ürün oluyor bu superpump?

bende herhangi bir etki yaratmadı. aksine enerji vereceğine olan enerjimide aldı diyebilirim. bünyeden bünyeye değişkenlik gösterebilir tabi.
ambalaj kısmına gelecek olursam. he supplementin ambalajı vardır genelde. ağzı açık ürünleri kesinlikle almayın.
dış kapakta ambalaj olacak. o ambalajı sıyırıp kapağı açacaksınız. kapak altında da kağıttan bir kapak olacak arkadaşlar buna dikkat ediniz. benim yurtdışından aldığım super pump ve nitrotech aynen buşekildeydi.

benzer bir soru da benden BSN No-Xplode mi Gaspari Nutrition Superpump mı hangisinden daha çok verim aldınız

soru geleli cok zaman olmus ama ikisinide kullanmis biri olarak superpumpin etkisinin inanimlaz derecede daha iyi oldugunu soyleyebilirim benim uzerimde

fakat onerim once no-xplode iceren bir kombinasyon kullanman daha sonraki bir kombinasyona ise onun yerine superpumpi dahil etmen neden diyecek olursan ikiside aslinda cok etkili urunler fakat ayni urunu surekli kullandigin zaman etkisi giderek azaldigindan farkli markalarin ayni isi goren urunleri degistirip degistirip kulanmak daha faydali olur

Back
Yukarı