superpump kullanımı hakkında

Arkadaşlar merhaba ,superpump kullanırken shakerin içinde sallayarakmı yoksa bardakta kaşıkla karıştırarakmı içiyorsunuz yada 4 5 dakka bekleyip kendimi eriyor ? Ben kaşık ve shaker yöntemini denedim baya bir köpürüyor. Sizeon da aynı şekilde?Siz nasıl bir yöntem izliyorsunuz ?

https://www.bodyforumtr.com/vbforum/superpump-250-800-gr-t18368p2.html?highlight=superpump

Daha 2. sayfasında bir arkadaş kullanım şeklini vermiş. 10 sayfa oldu diye yeni bir konu açmak gereksiz herkes o zaman kolaya kaçar

Arkadaş ben kullanım dozunu değil , su ile nasıl karıştırılmasını soruyorum , eski konu tamamen genel bir konu , ben bir soru soruyorum başkalarıda haliyle kendi tecrübelerini yazıyor aşağıya soru arada kaynıyor .

shaker ın içine yada bardagın içine koy kasıkla karıstır o sekilde iç.

Ben kullandığım zaman shakerla sallayarak içiyodum. No-xplode gibi patlama yapmıyor. Zaten üzerinde "do not shake" gibi bi ibare yok.

Size on evet çok köpürüyor ve suyla tam anlamında çözülmüyor. Ben ant. sırasında gelip gidip çalkalayıp içiyodum sonlara dogru hafıf kalıntılar oluyodu bazen olmuyordu. Zamanla çözülüyor diye biliyorum.

Ben kullandığım zaman shakerla sallayarak içiyodum. No-xplode gibi patlama yapmıyor. Zaten üzerinde "do not shake" gibi bi ibare yok.

Size on evet çok köpürüyor ve suyla tam anlamında çözülmüyor. Ben ant. sırasında gelip gidip çalkalayıp içiyodum sonlara dogru hafıf kalıntılar oluyodu bazen olmuyordu. Zamanla çözülüyor diye biliyorum.
evet sizeon biraz köpürüyor shaker elimdeyken fazla salladım bi kere sonuç yerler sizeon :D fazla dökülmedi ama yavaş salla

Cevaplar için teşekkürler , superpump neyazıkki bende büyük bir etki göstermedi bilhassa 1 ölçek bu hafta 2 ye çıkaracam .

her supplement her insanda aynı etkiyi göstermez ben 1 ölçek aldığımda bile etkisini baya hissetmiştim
sana önerim aç karnına al son öğünün üstünden en az 1.5-2 saat geçsin superpump le birlikte 1 ölçek protein tozu almanı öneririm sizeon uda antremanda iç

superpump a başlamadan creatin+aakg+glutamine kullanıyordum superpump geldi ertesi gün hemen başladım :) ,belkide aakg den sonra 1 ölçek pek etki etmiyor .

Back
Yukarı