Suplement kullanmayanlara antreman sonrası karışımı

vücudun proteini sentezlerdiği en iyi zamanı antreman sonrası olduğunu biliyoruz ama malesef bazılarımızın ekonomik yetersizliği konu hakkında az bilgiye sahip olma ve doğal beslenmeyi tercih edenler için bir karışım önerisi olan benim kendimce bir karışımım var .Sizce iyi bir karşımmı

Yarım litre süt içine

1 tatlı kaşığı keçiboynuzu tozu

1 tatlı kaşığı doğal salep

yarım tatlı kaşığı dana jelatin

tat vermesin için biraz kakako sizce karşıma bir şey eklemelimiyim yoksa yararsız bir şey mi
NOT: soya ekleyebilinir miş ama kilo aldırdığınından koymadım soya kilo aldırırmı aldırmazsa yararı olurmu lütfen sizde karışım önerebilirmisiniz

supplement kullanmıyorsanız. karısımlar uretmek yerine gerceklere yonelin.antrenmandan hemen sonra hızlı toparlanma için 1-2 bardak uzum suyunu için. bundan 20-30 dk sonrada yumurta akı tuketin. yumurta akı cok hızlı sindirilebilen iyi bir protein kaynagıdır. benim size tavsiyem 6-10 adet yumurta beyazını (haslanmıs olarak) mideye indirin diyorum. isterseniz yanında yagsız lor peyniride tuketebilirsiniz.

Bence ihtiyacınız miktar kadar sütün içine nesquik çikolata tozu koyun tek kullanımlık tanesi 27 kuruş hem tat olarak hem de almanız gerekenler yönünden ideal..

Back
Yukarı