Suplement Tavsiyeleriniz!

Whiteside Impreza salonu bırakmamın sebebi maddi sıkıntımdan dolayı salona verdigim parayla suplement almayi düsünüorum ikisi ayni anda olmuyor.anlıyorsundur beni.optimum wheyin kullanımı nasıl oluyor onuda aciklarmisin?

Whiteside Impreza salonu bırakmamın sebebi maddi sıkıntımdan dolayı salona verdigim parayla suplement almayi düsünüorum ikisi ayni anda olmuyor.anlıyorsundur beni.optimum wheyin kullanımı nasıl oluyor onuda aciklarmisin?

Mutlaka salonu bırakmamalısın çünkü salon bu işin temeli..protein tozu alıcaksan maddi durumun o kadar iyi deilse daha ucuz protein tozlarına yönelebilirsin..Tandem kullanıyorum yaklaşık 1 yıldır hem ucuz hem de eskiden kullandığım protein tozundan iyi sadece karıştırma konusunda biraz uzmanlaşıcaksın o kadar onunda sırrı nesquik :D

Maddi duruma göre yazayım o zaman;

Maddi kaygı olmayan Spec;
Sabah kalkınca 1 ölçek.İdmandan önce 1 ölçek.İdmandan 30-45 dakika sonra 2 ölçek.Ara öğünlerede koyabilirsin besin planına göre.

yada

Ekonomik Spec;

İdmandan önce 1 ölçek,idmandan 30-45 dakika sonra 1 ölçek daha.

optimum whey gold dimi bahsettiğin ürün ? bu toz kilo alma amaçlımı kullanılıyor normalde yoksa kas gelişimine destek mi ?

Protein tozu, kas gelişimine destek olarak kullanılır; eğer vücudunuzda fazlalık suyu ve yağı atma gibi bir olay yoksa elbet zamanla kilo da alabilirsiniz beslenmenize dikkat etmekle birlikte. Yorumlarınızdan bu konuda yeterli tecrübenizin olmadığı anlaşılıyor. Biraz daha vakit geçtikten sonra protein tozu vs kullanmayı düşünseniz daha iyi olur bence.

arkadaşar aslında benim amacım kütle olarak büyümek ben 1,77 boyundayım kilom 58.antrenmanları yapıorum tabiki ilk zamanlara göre gelişme var fakat sanki kütle olarak büyümüyorum bunun için suplement vs kullanmamm mı gerekiyor onu öğrenmek istiyorum ..

Back
Yukarı