suplementciklerim :) ve sizin görüşleriniz....

ertun2k

Üye
Herkese öncelikle merhaba...8 aydır spor yapmaktayım ve 2 aydırda takviyelere basladım...kullandıgım takviyelerin kullanıslarında hata yapıp yapmadıgım yada sizin görüşlerinizide almak istiyorum... amacım hacim kazanmak ve ona göre çalışmak...şimdiden herkese teşekkürler....

Universal Whey protein ,
Universal amino acid 2700 ,
Biotech L-Glutamin ,
Optimum nutrition creatin ,

Kullanma şeklim ise Creatini kahvaltıdan sonra glutaminle karıstırıp içiyorum ve idman günleride idmandan önce içiyorum.Yükleme dönemi yapmadım çünkü su tuttugu için fazla şişiriyo kolları ve ilerleyen zamanlarda o kollar bana inceliyo gibi his veriyor.
Glutamini ise off günlerde sabah kahvaltıdan sora ve gece yatmadan önce alıyorum....idman günlerinde ise idmandan sorada wheyin içine katarak alıyorum..

Aminoyuda idmandan önce 4 ve idmandan sora 4 olmak üzere alıyorum...

Wheyi ise idmandan 45 dakka önce 1 ölçek idmandan hemen sonra 2 ölçek su ile ve gece yatmadan önce ise 1,5 ölçek yağlı süt ile alıyorum..

İdman programım ise piramit şeklinde ve haftada 3 kere gidiyorum...

Şimdiden herkese teşekkürler.....

antremandan önce whey protein alınmaz
antreman öncesi amino ve creatin al
antreman sonrası bir ölçek whey al fazla protein tozuna yüklenmenin anlamıyok

Değerli üyemiz;
Açtığınız başlık günlük niteliğinde değil soru niteliğindedir.Bu yüzden günlük bölümü dışında taşınmıştır.
Lütfen başlık açarken en doğru bölüme açmaya özen gösteriniz ve 1 dakikanızı ayırarak forum kurallarını okuyunuz. Forum kurallarını okumak için buraya tıklayınız

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla
BodyForumTR Ekibi

Back
Yukarı