suplementsiz nereye kadar?

Mesela Protein ihtiyacını çok iyi yediklerinden karşılıyorsundur o zaman protein tozuna filan ihtiyacın yoktur. Ama mesela bazı ürünler vardır onları vucut kendi besinlerinlerinle arttırmak zordur ve bir supplement kadar da etkili olmaz. Supplementsiz sporu yapabilirsin her bu sporu yapacak olan supplement kullanacak diye bir şey yok. Fakat supplementsiz max şu kadar gidersin demek de yanlış olur çünkü her insanın vucudu farklı etki gösterir

İyi beslendiğin sürece Suplementsiz ömür boyu yapabılırsın.Şart değil.

supplementsiz nereye kadar? sorusunun cevabı aslında - Gittiği yere kadar olmalıdır. Fakat tezcanlılıktan, zaman yokluğundan, düzgün beslenememekten , bir an önce sonuç almaya çalışmaktan kullanıyoruz bu ürünleri.

Valla arkadaşlar ben 2 senedir her şeyi kullandım şimdi ara verdim 3 aydır sadece doğal besleniyorum bi farkı olmadı weight gainerlar,muscletechler,animalnitrolar,he güç için creatinin çok faydasını gördüm ama protein tozuyla kür yaparsan:) Ya bide prof biri varsa aranızda benim programlarımda yada başka bişeylerde hata var sorumu nasıl nerden soruyorum yeni konu nasıl açıyorum yeni kayıt oldum:))

degerli arkadaslar kimse kendini yormasin 12 13 yasindan beri bu isin icindeyim yasim 31 olmus supplementsiz bu is zor cok zenginseniz ayri bir arkadasin belirttigi gibi vucut hercesit kimyasali salgilamiyo bundan dolayi sart diger bir konuda antreman sonrasi vucut yogun bir protein ve amino asit sentezine ihtiyac duyuyo bu nasil karsilanicak supplementsiz? antremandan sonra ilk yarim saat icinde 200 gram tavuk veya hindi gogsu yiyebilcenizmi? he ben yerim diyosaniz o ayri? ama antremanin siddetinden zaten ilk iki saatte vucuttaki kan bile yerli yerine oturmuyo, yani supplementsiz ancak kendinizi kandirirsiniz...

Supplementsiz bir süreden sonra yorucu bir hal alıyo,bu ürünlere hem vücut ihtiyaç duyuyo hemde psikolojiniz..

arkadaşlar birçoğunuz "birkaç ürün dışında kesinlikle olmazsa olmazlar değillerdir" demiş.

bu bahsettiğiniz birkaç ürün nedir? ben 2 senedir supplementsiz çalışıyorum, yaşım 24, boyum 1.70, kilom 67, kolum 2 senede ancak 31den 35e çıkabildi, gelişmemi hızlandırmak istiyorum. öğrenciyim, ayda 100-150 liradan fazla ayıramam. bu kısıtlı bütçemi neye yatırmamı önerirsiniz?

Megamarty 2 sende 31-35 e nsl cıkardın cok merak ediorm.ilk basladıgında 31 diyelim 3 ayda 4 cm alman gerekir.programını ve beslenmeni gözden geçir derim.

Back
Yukarı