takviyeye gerek yok bence bu iş supplementsizde yapılır..
takviyeye gerek yok bence bu iş supplementsizde yapılır..
bir fotograf koysanda supplementsiz şöyle doğal çatır çatır bir vücut görsek dumbelllls
biz zaten hiç bir şey yemeyelim hababam supp. içelim mi diyoruz? ama supp.lerin etki ve faydalarınıda göz ardı edemezsiniz.ben o kadar supp kullanıyorum ama her ant her gün 3 yumurta,süt ant öncesi tavuk+kompleks karb. ant sonrası kırmızı et + haşlanmış sebzeler+haftada 2 gün somon yiyorum.nedir yani ? normal gıdalara yüklenmeyip supp.lere güvenirseniz elbette hata yaparsınız.aksini söyleyen de olmadı zatenama supplerin etkisi yok diyemezsiniz
Konuyu neden çarpıttığını anlayamadım.
Birkaç mesaj üstte "koyun fotoğraf görelim supplementsiz" diyordun. Ben de gayette yapılabileceğini söyledim, şimdi sende normal gıdalarsız olmaz diyorsun... Karar vermelisin.
Ayrıca ben supplementlerin etkisi yok diye bir cümle etmedim?!
1)aynı şeyi hala söylüyorum.2)ben şimdiye kadar full supp yükleyin normal gıdalara bakmayın dedim de sonra fikir mi değiştirdim.normal gıda olmadan olmaz ama supp.lerin faydaları göz ardı edilemez.kara verecek bir şey yok durum bu kadar basit ! 3)siz nasıl bir vücut istiyorsunuz tabi o tartışılır. fakat supp.ler vg sporunun bir gerçeğidir zaten bu sitenin sahipleri en bilgili kişiler olarak görüyorum ben.tabii bu sitede bir sürü saygın vg ci var.hepsi supp. kullanıyor hepsi profesyonel çünkü bu işi biliyor.umarım tartışma burda bitmiştir herkese saygılar supp. kullanana da kullanmayanada ama yorumlar biraz mantıklı olmalı benim söyleyecegim bu.
Mantıklı derken?
Nerede mantıksız konuşmuşum açıklar mısın, aydınlat beni.